70 χιλιάδες εισιτήρια, με μέση τιμή στα 8.300 ευρώ, για το ακριβότερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη


Στο Λος Άντζελες και το υπερσύγχρονο καινούργιο στάδιο της πόλης, θα φιλοξενηθεί ο εφετινός τελικός του Super Bowl σε μία εβδομάδα.
Ο «πυρετός» του 56ου Super Bowl έχει χτυπήσει το Λος Άντζελες. Σε λιγότερο από μία εβδομάδα, οι Σινσινάτι Μπένγκαλς και οι Ραμς της πόλης των Αγγέλων θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, στο πιο εμπορικό αθλητικό προϊόν του πλανήτη.

Τα εφετινά έσοδα της πόλης αναμένεται να ξεπεράσουν τα 500 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το πολυτελέστατο συγκρότημα και το νέο στάδιο, που θα φιλοξενήσουν τον τελικό, κόστισαν 5,5 δις.

Ιστορία όμως θα γράψει και η τιμή των εισιτηρίων αφού το φθηνότερο από τα 70 χιλιάδες που θα κυκλοφορήσουν, κοστίζει 4.642 ευρώ, με τη μέση τιμή στα 8.560, ενώ μια σουίτα 24 ατόμων αγγίζει τις 800 χιλιάδες.

Έμινεμ, Σνουπ Ντογκ, Ντόκτορ Ντρε, Κέντρικ Λαμάρ και η Μέρι Τζέι Μπλάιτζ θα εμφανιστούν στο ημίχρονο και στο πιο ακριβό τηλεοπτικό σόου του πλανήτη για να διασκεδάσουν τους φιλάθλους.

Για να ολοκληρωθεί το Χολυγουντιανό υπερθέαμα, ο Βράχος Ντουέιν Τζόνσον, θα επιστρέψει για λίγο στο χορτάρι για να παρουσιάσει τους πρωταγωνιστές του εφετινού τελικού. Και οι φαν των κόμικς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα νέα τρέιλερ του Ντόκτορ Στρέιντζ 2 και του Μουν-νάιτ.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη