Εγιναν 8 οι συλλήψεις των φονιάδων του Αλκη, βράδυ Κυριακής 6/2


Σε μπαράζ συλλήψεων των δραστών της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη έχουν προχωρήσει από το πρωί της Κυριακής αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα από την ΕΛ.ΑΣ συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα με τις συλλήψεις πλέον να ανέρχονται σε οκτώ.

Τα έξι άτομα που συνελήφθησαν νωρίτερα την Κυριακή είναι πέντε Έλληνες και ένας Αλβανός, όλοι τους ηλικίας από 20 έως 23 ετών. Σύμφωνα με τις αρχές θεωρείται πως είχαν ενεργό ρόλο στη δολοφονία του 19χρονου και τον τραυματισμό των δυο φίλων του, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στο Χαριλάου.

Ακολουθεί η νέα ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ :
«Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων ανακοινώσεων που εκδόθηκαν από την Υπηρεσία μας και αφορούν σε σύλληψη, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, έξι ατόμων, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο επιπλέον Εντάλματα σύλληψης. Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, ως εμπλεκόμενα στην προαναφερόμενη υπόθεση».
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο νέοι συλληφθέντες είναι δύο Έλληνες που έχουν γεννηθεί το 1999 και το 2001. Πλέον αναζητούνται άλλοι δύο. Ο λόγος για ένα άτομο στην Αθήνα και για τον Αλβανό που διέφυγε στη χώρα του.

Το παρελθόν των συλληφθέντων
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι οκτώ συλληφθέντες είναι ηλικίας από 19 έως 23 ετών, ενώ επτά εξ αυτών είναι Έλληνες και ένας αλβανικής καταγωγής. Πρόκειται στην πλειονότητά τους για μέλη συνδέσμων οπαδών του ΠΑΟΚ και μάλιστα με ηγετικό ρόλο μέσα σε αυτές.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τρεις εκ των συλληφθέντων είναι σεσημασμένοι, έχοντας συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για συμμετοχή σε επεισόδια σε γήπεδα και συγκρούσεις με οπαδούς άλλους ομάδων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη