Φονικό στην Χαριλάου : "Η Αστυνομία άργησε να έρθει"



Πέντε φαίνεται πως ήταν συνολικά τα άτομα που δέχθηκαν τη φονική επίθεση στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, από την οποία ένας 19χρονος έπεσε νεκρός από μικρό δρεπάνι που έφερε μαζί του ο φονιάς, ενώ δύο ακόμη νεαροί, 19 και 20 ετών, τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν, εκτός κινδύνου, στο νοσοκομείο Παπανικολάου.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την αστυνομία, εκτός από τα τρία θύματα στην παρέα τους βρίσκονταν άλλοι δύο νεαροί που κινούνταν κι αυτοί πεζοί επί της οδού Θεοδ. Γαζή, κοντά στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» του Άρη, αλλά φαίνεται πως πρόλαβαν να ξεφύγουν.

Κατά την ίδια ενημέρωση, της επίθεσης φέρεται να προηγήθηκε σύντομη στιχομυθία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες της επίθεσης επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα και αφού πλησίασαν την παρέα των πέντε νεαρών τούς ρώτησαν για τις οπαδικές τους προτιμήσεις.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι άκουσαν φωνές και βγήκαν στα μπαλκόνια να δουν τι συνέβη, καλώντας την Άμεση Δράση.

κάτοικος της περιοχής σημείωσε πως ήταν μεγάλη παρέα και επιτέθηκε στα τρία παιδιά, ενώ επίσης άργησε η επέμβαση της ΕΛΑΣ «Έπεσε ξύλο ανάμεσα σε συμμορίες παιδιών. Ακούστηκαν βρισιές για Άρη και ΠΑΟΚ. Κάποια στιγμή ήρθε και η αστυνομία. Κάποιοι έφυγαν με ΙΧ. Το ασθενοφόρο που ήρθε έκατσε τουλάχιστον μία ώρα. Ακόμα έχει αίματα», δήλωσε ο ίδιος.

Και πρόσθεσε: «Ακούσαμε φωνές, σπασίματα. Και το ρολόι της ΔΕΗ είναι σπασμένο. Δε ξέρω τι πετούσαν. Δε βγήκε κανείς από την πολυκατοικία. Ήταν μεγάλη παρέα. Ποιος να βγει; Η αστυνομία άργησε να έρθει».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη