Τραγικός επίλογος : Νεκρή εντοπίστηκε η αγνοούμενη γνωστή ηθοποιός, που αναζητούνταν στο Λος Άντζελες


Η ηθοποιός Lindsey Pearlman, 43 ετών, η οποία ήταν γνωστή για την συμμετοχή της σε τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένων των Chicago Justice και Empire, βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της στο Λος Άντζελες την Παρασκευή, πέντε ημέρες αφότου είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της.

Το σώμα της Lindsey Erin Pearlman βρέθηκε σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο κοντά στη διασταύρωση της λεωφόρου Franklin και της λεωφόρου North Sierra Bonita, στο Λος Άντζελες σύμφωνα με το LAPD
Η Πέρλμαν είχε εντοπιστεί για τελευταία φορά στο Χόλιγουντ την Κυριακή, αν και το σώμα της βρέθηκε αρκετά μίλια μακριά σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail όταν η αστυνομία βρήκε το σώμα της Pearlman, φέρεται να υπήρχαν χάπια σκορπισμένα σε όλο το εσωτερικό του οχήματος. Αναφέρεται επίσης ότι ήταν τυλιγμένη σε μια κουβέρτα.
Οι φίλοι και η οικογένεια της Πέρλμαν, συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της, Βανς Σμιθ, είχαν ζητήσει βοήθεια από το κοινό για να τη βοηθήσουν να την βρει αφού δεν επέστρεψε στο σπίτι την Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου.
«Σήμερα γύρω στις 8:30 π.μ., αξιωματικοί της περιοχής του Χόλιγουντ ανταποκρίθηκαν σε κλήση ασυρμάτου για έρευνα θανάτου στη λεωφόρο Φράνκλιν και τη Λεωφόρο Βόρειας Σιέρα Μπονίτα», ανέφερε το LAPD σε δήλωση την Παρασκευή.

Ο σύζυγος της Πέρλμαν, Βανς Σμιθ, ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας:
«Η αστυνομία βρήκε τη Λίντσεϊ. Εχει φύγει. Είμαι κομμάτια. Θα μοιραστώ περισσότερα αργότερα, αλλά ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη και τις προσπάθειες και να σας ζητήσω, να σεβαστείτε το απόρρητο της οικογένειάς της, αυτή τη στιγμή».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη