Τσίπρας-Ανδρουλάκης : "Να σταματήσει άμεσα η βάρβαρη Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία"Να σταματήσει τώρα η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και να αποχωρήσουν από τη χώρα τα ρωσικά στρατεύματα, ζητεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Σε ανάρτησή του στο Facebook τονίζει ότι η πολεμική εισβολή της Ρωσίας και οι σκηνές φρίκης, οι βομβαρδισμοί, οι μάχες και ο θάνατος σε μια ευρώπαϊκή πρωτεύουσα, «είναι πισωγύρισμα στις πιο φρικτές στιγμές της ιστορίας».

Ανδρουλάκης: Βάρβαρη η εισβολή στην Ουκρανία, συλλυπητήρια στις οικογένειες των Ελλήνων που σκοτώθηκαν

«Ήρθε η ώρα η Ευρωπαϊκή Ένωση να επιταχύνει τις αποφάσεις για το κοινό μας μέλλον», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, αναφορικά με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, εκφράζοντας παράλληλα τη θλίψη του για τον θάνατο των 10 Ελλήνων ομογενών.

Η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη :
'Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των δέκα Ελλήνων που έχασαν τη ζωή τους στις περιοχές Σαρτανά και Μπουγάς. Η σκέψη μας βρίσκεται στον Ουκρανικό λαό που δέχεται μία βάρβαρη εισβολή από τη Ρωσία.

Η χθεσινή κοινή ανακοίνωση νέων κυρώσεων από Ευρωπαϊκή Ένωση, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και Καναδά είναι ένα σημαντικό βήμα, θα μπορούσε όμως να είναι ένα ουσιαστικό μήνυμα αποτροπής αν είχε τεθεί στο τραπέζι νωρίτερα.

Ήρθε η ώρα η Ευρωπαϊκή Ένωση να επιταχύνει τις αποφάσεις για το κοινό μας μέλλον."

Στις κρίσιμες αυτές στιγμές αναδεικνύεται η ανάγκη Ενιαίας Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Άμυνας και Ασφάλειας, για να διασφαλίσουμε την ειρήνη και την ευημερία των Ευρωπαϊκών λαών.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη