"Μαζέψτε την" - "Σου επιστρέφω την χυδαιότητα στο ακέραιο"


Σε σημερινή του ανακοίνωση, αναφορικά με επεισοδιακό αγώνα ποδοσφαίρου στην Χαλκιδική και τις αντιδράσεις που προκάλεσε, ο πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής, Σταύρος  Σαρηγιαννίδης αναφέρει : 
"Με μεγάλη μας λύπη διαβάσαμε τις άστοχες και εκτός πραγματικότητας δηλώσεις της βουλευτού Χαλκιδικής κ. Κυριακής Μάλαμα, αναφορικά με τα γεγονότα που διαδραματίσθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων του νομού μας «Άρη Κασσανδρείας» και «Ανθεμούς Γαλάτιστας».

Είναι, αν μη τι άλλο, λυπηρό, οι Έλληνες πολίτες να φορολογούνται για να αμείβονται κάποιοι βουλευτές με μηδενικό έργο, όπως η κ. Μάλαμα Κυριακή. Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι ασκεί το λειτούργημα της βουλευτού για βιοποριστικούς λόγους, αλλά πιστεύουμε ακράδαντα ότι μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτά τα λόγια δεν γνωρίζει το σχήμα της μπάλας ποδοσφαίρου.

Κατανοούμε το άγχος της να βρίσκεται στην επικαιρότητα με κάθε τρόπο αφού η συμβολή της στην επίλυση των προβλημάτων του νομού μας κρίνεται επιεικώς ανεπαρκής, όμως διάλεξε δυστυχώς έναν χώρο παντελώς άγνωστο για την ίδια. Ας αφήσει λοιπόν να ασχοληθούν με τα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αυτοί που γνωρίζουν και ασχολούνται καθημερινά επί εικοσιτετραώρου βάσεως με αυτό.

Η πρότασή της για διακοπή των πρωταθλημάτων στο νομό μας άραγε βρίσκει σύμφωνο το κόμμα που εκπροσωπεί; ΑΝ ΟΧΙ, ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ!!!
Εκ της Διοικήσεως

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
 Σαρηγιαννίδης Σταύρος "

Κ. Μάλαμα : Τις χυδαιότητες του προέδρου της ΕΠΣ Χαλκιδικής, του τις επιστρέφω στο ακέραιο.
Μόλις πληροφορήθηκα τις χυδαίες δηλώσεις του Προέδρου της ΕΠΣ Χαλκιδικής προς το πρόσωπο μου, σε συνέχεια των απαράδεκτων βίαιων επεισοδίων στον αγώνα του Άρη Κασσανδρείας με τον Ανθεμούντα της Γαλάτιστας. 
Έχω να πω τα εξής : το πρώτο είναι ότι δεν διάβασα στη σελίδα της ΕΠΣ Χαλκιδικής ούτε μία τυπική καταδίκη των επεισοδίων. 
Δεύτερον, τέτοιες χυδαιολογίες βρίσκονται στην καρδιά της παθογένειας του ελληνικού ποδοσφαίρου. 
Ο εν λόγω κύριος μας απέδειξε για άλλη μια φορά από που προέρχονται τα προβλήματα. 
Τρίτον, να έχει υπόψη του ο εν λόγω κύριος ότι η ανοχή στη βία ισοδυναμεί με βία κι αν η ΕΠΣ Χαλκιδικής ανέχεται τέτοια φαινόμενα, τότε είναι συμμέτοχος σε αυτά. Τέταρτον, ως προς το “μαζέψτε την”, θα ήθελα να τον προειδοποιήσω ότι καλό θα είναι ο ίδιος να μαζεύεται γιατί έχει θεσμικές ευθύνες απέναντι στην αθλητική κοινότητα της Χαλκιδικής, για τις εικόνες βίας που έκαναν τον γύρο της Ελλάδας το Σαββατοκύριακο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη