Αποσύρεται τρόφιμο, λόγω πιθανής ύπαρξης σπασμένου γυαλιού

Αποσύρεται τρόφιμο, λόγω πιθανής ύπαρξης σπασμένου γυαλιού
Η Marks & Spencer Greece, σε συνεργασία και επικοινωνία με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων, προχώρησε άμεσα και έχει ολοκληρώσει πλήρως διαδικασία προληπτικής απόσυρσης όλων των προϊόντων με κωδικό «ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ 340ΓΡ» που διατίθενται στα καταστήματα και τμήματα Marks Spencer Food στην Ελλάδα.

Αυτό, γίνεται σε συνέχεια μεμονωμένου περιστατικού που αφορά σε εντοπισμό ξένου σώματος (θραύσματος γυαλιού) στο εν λόγω προϊόν (αριθμός παρτίδας H 1208 και ημερομηνία λήξης 07/2022), με σκοπό τον επανέλεγχο όλων των συσκευασιών.

Αναλυτικά Στοιχεία για το προϊόν που ανακαλείται:
Με ανακοίνωσή της, η Marks & Spencer Ελλάδος καλεί όσους πελάτες έχουν ενδεχομένως στην κατοχή τους το εν λόγω προϊόν να το προσκομίσουν σε οποιοδήποτε κατάστημα Marks & Spencer, με σκοπό την πλήρη επιστροφή χρημάτων, χωρίς να απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

«Η προστασία και ασφάλεια των καταναλωτών, καθώς και η διασφάλιση της ύψιστης ποιότητας των προϊόντων που προσφέρει, είναι κυρίαρχη προτεραιότητα για τη Marks & Spencer σε όλο τον κόσμο.

Η Εταιρεία διαθέτει προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά και μόνο μέσα από ηθικές και ασφαλείς διαδικασίες που εξασφαλίζουν τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας, χωρίς συμβιβασμούς σε θέματα ασφάλειας, σε κάθε στάδιο παραγωγής και διάθεσης.

Η Marks & Spencer Ελλάδος ευχαριστεί όλους τους καταναλωτές για την κατανόησή τους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με µε την εξυπηρέτηση πελατών στην Τηλεφωνική Γραμμή: 211 108 7300».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη