Θύμα τραγικού δυστυχήματος ταξιτζής, πατέρας δύο παιδιών


Ένα άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον 56χρονο οδηγό ταξί Σάββα Προβατίδη, ο οποίος σήμερα το πρωί ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του στην Ζάκυνθο, προκειμένου να κάνει κάποιες εργασίες και ξαφνικά έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, οποίος βρισκόταν στην πλατεία Αγίου Λουκά Ζακύνθου, είδε τον 56χρονο επαγγελματία οδηγό να βρίσκεται στην στέγη του σπιτιού του και να πραγματοποιεί εργασίες στο ντεπόζιτο της ταράτσας.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο άτυχος 56χρονος άνδρας βρισκόταν πάνω στη σκάλα και για κάποιον λόγω γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει από μεγάλο ύψος στο κατώφλι του σπιτιού του.
Η οικογένεια του άτυχου οδηγού βρίσκεται σε σοκ καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 56χρονος άνδρας έφυγε έτσι απλά από την ζωή, από ένα γλίστρημα στην σκάλα.

Τον άτυχο οδηγό ταξί, βρήκε ο ίδιος του ο γιος πεσμένο στο έδαφος, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του ειδοποιώντας αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Ο άτυχος άνδρας, μέσα σε λίγα λεπτά, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο θάνατος του 56χρονου ταξιτζή οφείλεται σε ατύχημα που συνέβη την ώρα που ο επαγγελματίας οδηγός πραγματοποιούσε εργασίες συντήρησης του ντεπόζιτου στην ταράτσα.
Το άκουσμα του θανάτου του 56χρονου άνδρα, πατέρα δύο παιδιών έκανε το γύρο του νησιού σκορπίζοντας θλίψη και στεναχώρια στους κατοίκους της Ζακύνθου καθώς ο 56χρονος ήταν γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη