Οργάνωσε τρίο για να ευχαριστήσει τον σύζυγό της και ανακάλυψε πως είναι λεσβίαΚανόνισε ένα τρίο για τα γενέθλια του συζύγου της, ανακαλύπτοντας πως τελικά ήταν ομοφυλόφιλη. Τον χώρισε και τώρα ζει ευτυχισμένη με τη νέα της σύντροφο.

Η 36χρονη Τερέζα Ρόουζ από το Πόρτλαντ του Όρεγκον και μητέρα δύο παιδιών είπε ότι ήταν πάντα δυστυχισμένη στον γάμο της, αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει το γιατί. Όταν όμως κανόνισε για ένα τρίο στα γενέθλια του συζύγου της μαζί με μία άλλη γυναίκα το 2020, ανακάλυψε τι της έλειπε.

Η Ρόουζ είπε πως την έκανε να συνειδητοποιήσει πόσο «συναισθηματικά ρηχή» ήταν η σχέση της με τον σύζυγό της, σε σύγκριση με την ακαριαία «σύνδεση» που ένιωσε με την άλλη γυναίκα. Αποφάσισε λοιπόν να τον χωρίσει και τρεις εβδομάδες αργότερα άρχισε να βγαίνει με μια γυναίκα που ονομαζόταν Τζάκι Μετλ.

«Βιώνοντας αυτή την οικεία αλληλεπίδραση με μια γυναίκα για πρώτη φορά, το σωματικό και συναισθηματικό βάθος ήταν τόσο έντονο» δήλωσε στη New York Post κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής της. «Έλεγα: ''Θεέ μου, αυτό είναι που μου έλειπε''. Όταν ήμουν με αυτή τη γυναίκα, έλεγα στον εαυτό μου: ''Γι’ αυτό ήμουν τόσο δυστυχισμένη στον γάμο μου''. Η σχέση μου με τον σύζυγό μου, συναισθηματικά, ένιωθα τόσο ρηχή και μοναχική σε σύγκριση με τη σύνδεσή μου με την άλλη γυναίκα».

Πώς το πήρε ο σύζυγός της και η οικογένειά της
Η Ρόουζ μεγάλωσε σε μια πολύ καθολική οικογένεια και είπε ότι από μικρή της έλεγαν πως «όλοι οι ομοφυλόφιλοι πάνε στην κόλαση». Η αυστηρή ανατροφή της την ανάγκασε να κρύψει τα συναισθήματά της για τις γυναίκες, μέχρι που δεν μπορούσε άλλο να τα αρνηθεί.

Δυστυχώς, ο σύζυγος της Ρόουζ -δεν κατονομάζεται για λόγους απορρήτου- δεν ήταν τόσο υποστηρικτικός όταν του είπε τι συνειδητοποίησε και όπως ανέφερε έγινε «πολύ σκληρός» και την «κάρφωσε» στους «πολύ συντηρητικούς» γονείς της καθώς και στους κοινούς τους φίλους και σε μια ομάδα μελέτης της Αγίας Γραφής.

Πολλοί από τους αγαπημένους της δεν πήραν καλά τα νέα, κάτι που οδήγησε τη Ρόουζ σε έναν πολύ σκοτεινό δρόμο, με την 36χρονη να παραδέχεται ότι σκεφτόταν ακόμη και να αυτοκτονήσει.

Ωστόσο, στη συνέχεια γνώρισε την Τζάκι, για την οποία λέει πως της έσωσε τη ζωή. Πλέον, έίναι μαζί περισσότερο από έναν χρόνο και έχουν μετακομίσει από την Καλιφόρνια στο Όρεγκον, όπου μεγαλώνουν μαζί τους δύο γιους της Ρόουζ, 6 και 8 ετών.

Η Ρόουζ δεν μιλά στους γονείς της και πλέον θεωρείται άθεη. Δημοσιεύει μάλιστα συχνά βίντεο για το ταξίδι της στο TikTok, όπου έχει αποκτήσει πάνω από 100.000 ακόλουθους. «Είναι τόσο απελευθερωτικό να ζω πλέον αυθεντικά», λέει.ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη