Η Αστυνομία κρατά έναν από τους φονιάδες του Αλκη

Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι αστυνομικές αρχές ένα από τα τρία άτομα που προσήχθησαν το βράδυ της Τρίτης 01/02/2022, φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του νεαρού στην περιοχή Χαριλάου.

Οι δράστες του εγκλήματος που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο έφτασαν μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο σημείο με δύο αυτοκίνητα. Αφού κατέβηκαν από αυτά ρώτησαν, όπως λένε οι πληροφορίες τον Άλκη και τους φίλους του τι ομάδα είναι. Όταν έλαβαν την απάντηση των παιδιών ότι είναι υποστηρικτές του Άρη τότε δέχτηκαν την μανιασμένη επίθεση τους.

Ο ένας από αυτούς κάρφωσε ένα μικρό δρεπάνι στην κεντρική αρτηρία του ποδιού του Άλκη, ενώ ο φοιτητής δέχτηκε και πολλά χτυπήματα στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αιματηρή συμπλοκή βρέθηκαν ίχνη στα μέσα που χρησιμοποιήσαν τα οποία δεν μπόρεσαν να εξαφανίσουν οι δράστες.

Τα ίχνη αυτά έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και αναμένονται τα αποτελέσματα που βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. 
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα εργαστηριακά αποτελέσματα θα τους δώσουν την ταυτότητα ενός εκ των δραστών, με όλα τα στοιχεία να δείχνουν έναν από τους τρεις προσαχθέντες.

Χθες το βράδυ και μετά από συνεχείς έρευνες, προσήγαγαν τρία άτομα. Κι αν οι δύο από αυτούς δεν φαίνεται να έχουν συμμετοχή  στην στυγερή δολοφονία, ο τρίτος όμως όπως δείχνουν τα έως τώρα στοιχεία φέρεται να ήταν παρών στο σημείο της δολοφονίας.    

Οι αστυνομικοί αυτή την ώρα προσπαθούν τις ενδείξεις που έχουν στα χέρια τους να τις μετατρέψουν σε αποδείξεις έτσι ώστε να προχωρήσουν στη σύλληψη του. Μάλιστα το συγκεκριμένο άτομο έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.     

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη