Στα χέρια της Αστυνομίας και ο "Αθηναίος" φονιάς του Αλκη


Στα χέρια των διωκτικών αρχών βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο 25χρονος Αθηναίος καταζητούμενος για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Ο "σκληρός" οργανωμένος οπαδός της "Θύρας 4" , ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγες ημέρες εξαφανίστηκε για να μη συλληφθεί , παρουσιάστηκε την Τρίτη το μεσημέρι συνοδεία του συνηγόρου του στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές θεωρείται ως ο επικεφαλής του "τάγματος εφόδου" των νεαρών χούλιγκαν οι οποίοι σκότωσαν τον Άλκη και τραυμάτισαν τους δύο φίλους του, πριν από μία εβδομάδα στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το προφίλ του νεαρού στο facebook υπερηφανευόταν για το γεγονός ότι έχει "βαρύ όνομα" στο χώρο των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ.

O «Αθηναίος» βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη όλες αυτές τις ημέρες και είχε κρυφτεί ενώ οι αρχές τον είχαν ταυτοποίησει και τον αναζητούσαν.

Τραυματισμένος από το μαχαίρι του φόνου ο δράστης του εγκλήματος
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ένας από τους συλληφθέντες, έχει τραύμα στο χέρι του, που όπως διαπιστώθηκε προήλθε από το μαχαίρι που κρατούσε και δολοφόνησε τον άτυχο Άλκη. Πρόκειται για έναν 22χρονο Αλβανό, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς την περασμένη Κυριακή, μαζί με άλλους 7 που πήραν μέρος στη φονική επίθεση και στη συνέχεια κρύβονταν.

Ο 22χρονος έχει τραυματιστεί από το μαχαίρι που χρησιμοποίησε στη δεξιά του παλάμη. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το τραύμα και όπως αναφέρουν αυτό προήλθε όταν κατά τη διάρκεια της επίθεσης του έφυγε για λίγο από τα χέρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Δυστυχώς το έπιασε ξανά και αποτελείωσε τον 19χρονο Άλκη.

Ο ίδιος για την ώρα αρνείται πως είναι ο δολοφόνος του Άλκη. Δεν μπορεί όμως να εξηγήσει πειστικά, πως προήλθε το τραύμα στην παλάμη του. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση και τον ανέκριναν, θεωρούν πλέον πως έχουν στα χέρια τους, το στοιχείο κλειδί για τον δράστη της ανθρωποκτονίας. Τον φονιά που έδωσε στον αδικοχαμένο φοιτητή τη χαριστική βολή όταν ψυχορραγούσε από τα χτυπήματα που είχαν προηγηθεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη