Αυτός συνελήφθη ως φονιάς του Αλκη


Η εν ψυχρώ δολοφονία του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη προκάλεσε σοκ σε ολόκληρη τη χώρα, με τις εξελίξεις στην υπόθεση να είναι ραγδαίες τις τελευταίες ώρες.


Από το μεσημέρι της Τετάρτης, 02.02.2022, βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, τα ξημερώματα της Τρίτης (01.02.2022) στο Χαριλάου, στην Θεσσαλονίκη.

Την είδηση είχε κάνει γνωστή μέσω twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάνος, επιβεβαιώνοντας το newsit.gr που νωρίτερα είχε ενημερώσει πως η αστυνομία θεωρούσε πως ο ένας από τους τρεις προσαχθέντες ήταν ο δράστης της δολοφονίας του νεαρού φιλάθλου του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται αλβανικής καταγωγής άνδρα 23 ετών, ο οποίος εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκίνητων στα οποία επέβαιναν οι δράστες της δολοφονικής ενέδρας στον άτυχο 19χρονο και τους δυο φίλους του, οι οποίοι παίρνουν εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Είναι τραμπούκος κατ’ επάγγελμα. 
Κατάγεται από την Αλβανία και έχει άδεια διαμονής 2ης γενιάς. Είναι οργανωμένος οπαδός, εγγεγραμμένος σε σύνδεσμο που εδρεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 
Τον 23χρονο αναγνώρισε ένας από τους φίλους του Άλκη και οι αρχές θεωρούν ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που επιτέθηκε με το μικρό αυτοσχέδιο δρεπάνι στον 19χρονο, κόβοντάς του την μηριαία αρτηρία.

O 23χρονος, που είχε άδεια παραμονής, ήταν γνωστός στις αρχές, καθώς από το 2019 είχε εμπλακεί και σε άλλη επίθεση και μάλιστα εκκρεμούσε βάρος του δίκη.

Από την υπόθεση εκείνη, υπάρχουν και φωτογραφίες του 23χρονου…
Δείτε τις

 

Ο φερόμενος ως δράστης αναμένεται να οδηγηθεί την Πέμπτη, 02.02.2022, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη