Νεκρή από πυροβολισμούς η μητέρα τριών παιδιών και σύζυγος ποδοσφαιριστή, Cristina Vita Aranda, στην Παραγουάη


Νεκρή από πυροβολισμούς έπεσε η influencer και μητέρα τριών παιδιών, Cristina Vita Aranda κατά τη διάρκεια συναυλίας στην πόλη Ασουνσιόν της Παραγουάης.

Η άτυχη Aranda δηλώθηκε νεκρή στα 29 της μόλις χρόνια, αφού διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή Ivan Torres, με τον οποίο είχε τρία παιδιά, τραυματίστηκε από σφαίρα εν μέσω ανταλλαγής πυροβολισμών, σε συναυλία στο αμφιθέατρο Jose Asuncion Flores στην πρωτεύουσα της Παραγουάης. Βίντεο στο Youtube καταγράφει σκηνές από τη συναυλία στιγμές πριν το τραγικό συμβάν.

Ο σύζυγός της, Ivan Torres ήταν ποδοσφαιριστής για την ομάδα Α' κατηγορίας Olimpia και συνόδευε εκείνο το βράδυ την Christina στην παράσταση ενώ βοήθησε να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Το ζευγάρι βρισκόταν μαζί παρά τα πρόσφατα σχέδιά τους να χωρίσουν.



Σύμφωνα με τη Sun, αδιευκρίνιστες πηγές θέλουν την Aranda να είναι παράπλευρο θύμα μία στοχευμένης επίθεσης κατά ενός τοπικού εμπόρου ναρκωτικών, του Ederson Salinas Benitez. «Προτεραιότητα της Christina ήταν να βρίσκεται κοντά στους ακόλουθούς της. Για όσους θέλουν να πουν το τελευταίο αντίο, μπορούν να έρθουν στο Parque Serenidad στην Άβντα» πόσταρε ο λογαριασμός της στο Instagram.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη