Σφοδρό τροχαίο με θύμα τον 28χρονο Δημήτρη Σοροπάνη


Σφοδρό τροχαίο με θύμα τον 28χρονο  Δημήτρη Σοροπάνη
Ο 28χρονος Δημήτρης Σοροπάνης, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με τη μοτοσικλέτα, που σημειώθηκε στη Λαμία, το μεσημέρι της Κυριακής, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Ο άτυχος 28χρονος, που είχε ασφαλιστικό γραφείο στην Αταλάντη, ήταν και μπασκετμπολίστας. Συγκεκριμένα αγωνιζόταν στον Λοκρό Αταλάντης ως σέντερ, ενώ στο παρελθόν είχε παίξει στον Παναθηναϊκό, στην ΑΕΛ, στην Προοδευτική Λάρυμνας, στον Κύνο Λιβανατών και στον Ιωνικό Λαμίας. 
Ο 28χρονος κινούταν με κατεύθυνση από Αθήνα προς Λαμία. Όταν έφτασε στην έξοδο της εθνικής οδού προς Λαμία και μπήκε στην αερογέφυρα, από άγνωστη αιτία χάθηκε ο έλεγχος της μηχανής η οποία χτύπησε με δύναμη στα κιγκλιδώματα της αερογέφυρας.

Η μηχανή στη συνέχεια σύρθηκε μέσα στο οδόστρωμα, ενώ ο 28χρονος έμεινε σφηνωμένος ανάμεσα στα κιγκλιδώματα.

Αν και φορούσε κράνος και όλο τον εξοπλισμό, η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο άτυχος δικυκλιστής έχασε την ζωή του επι τόπου.
Αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων διέκοψαν την κυκλοφορία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 30χρονο, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για τη θανατηφόρα εκτροπή διενεργεί το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη