20χρονη ξυλοκόπησε και έριξε νοκ άουτ ληστή

20χρονη ξυλοκόπησε και έριξε νοκ άουτ ληστή
Μια νεαρή κοπέλα στο Ηράκλειο έσωσε τη φίλη της από ληστή, καθώς ήξερε πολεμικές τέχνες. Η αθλήτρια πολεμικών τεχνών, Δήμητρα Σακαδάκη, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το περιστατικό.

Το περιστατικό έγινε στο κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην κεντρική αγορά. Δύο φίλες περπατούσαν αμέριμνες, έκαναν τη βόλτα τους, όταν ένας ληστής, νεαρής σχετικά ηλικίας επιτέθηκε στην μία από αυτές για να της κλέψει την τσάντα.

Το θύμα, για καλή του τύχη, είχε τη φίλη της μαζί που γνώριζε πολεμικές τέχνες. Η τελευταία αντέδρασε άμεσα και αφού πάλεψε με τον φαινομενικά πιο δυνατό άντρα, τον ακινητοποίησε, αφού προηγήθηκε άγρια συμπλοκή και τον άφησε αναίσθητο. Άμεσα έσπευσε και η αστυνομία που συνέλαβε τον δράστη.
Συνέπεια της συμπλοκής, ο τραυματισμός της κοπέλας στη μύτη που, ευτυχώς, δεν ήταν πολύ σοβαρός.

Η 20χρονη αθλήτρια, Δήμητρα Σακαδάκη, μίλησε ζωντανά στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» περιγράφοντας τί συνέβη.

«Πήγαινα για καφέ με τη φίλη μου και όπως περπατούσαμε χτύπησε το κινητό της φίλης μου και πήγε να μιλήσει πιο μπροστά. Ξαφνικά την πλησίασε κάποιος να της πάρει την τσάντα και να τη χτυπάει. Ξαφνικά μου βγήκε το αίσθημα της προστασίας και άρχισα να τον βαράω, ενώ και ο ίδιος με χτύπησε. Δε φοβήθηκα εκείνη τη στιγμή καθόλου. Ήταν ένας μεγαλόσωμος άντρας και αμέσως συνελήφθη. Έχω κάνει kick boxing και τώρα κάνω πυγμαχία, το άθλημα μου έχει δώσει αυτοπεποίθηση και δε φοβάμαι», δήλωσε η 20χρονη, με εμφανή τα σημάδια από τις γροθιές του ληστή στο πρόσωπό της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη