Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Πέτρο Δούκα


Σε διαγραφή του Πέτρου Δούκα από μέλος της προχώρησε η Νέα Δημοκρατία, μετά το σάλο που προκλήθηκε για τις απαράδεκτες δηλώσεις του, παρουσία του πρώην -πλέον- υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιου Λιβανού.

Ο Σπήλιος Λιβανός έμεινε εκτός κυβέρνησης με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη και λίγες ώρες αργότερα, ανακοινώθηκε η διαγραφή του δημάρχου Σπάρτης από το κόμμα.

“Οι πρόσφατες δηλώσεις του Πέτρου Δούκα, εκτός από ιστορικά αναληθείς, δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας. Ως εκ τούτου, του κοινοποιήθηκε η σχετική απόφαση διαγραφής από μέλος της παράταξης”.

Ο Πέτρος Δούκας έχει διατελέσει υφυπουργός Οικονομικών σε κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας τόσο το 1992 όσο και το 2004.

Στο βίντεο που δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα Ilialive εμφανίζεται ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, απευθυνόμενος στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιο Λιβανό, να καυχιέται για τα κατορθώματά του ιδίου και της τότε Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας του Κώστα Καραμανλή, όπου ήταν υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών.

«Όταν σου πει για τα θέματα αποζημιώσεων για τον παγετό, όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε όλους αυτούς που είχανε…» είπε ο κ. Δούκας. «Έχουν μείνει αξέχαστα τα χρόνια αυτά…» ακούγεται κάποιος από τη σύσκεψη να λέει. «Κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι, εκεί που πέφταμε με 15% θα καταστρεφόμασταν, πήγαμε εκεί και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιχνίδι»… συμπλήρωσε ο σημερινός δήμαρχος Σπάρτης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη