Στην Ελλάδα η εγγονή του μεγιστάνα Rockefeller, Ariana


Στη χώρα μας βρίσκεται από εχθές η εγγονή του επιχειρηματία David Rockefeller, Ariana, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας, ως σχεδιάστρια και μοντέλο. 
Η ίδια επισκέφθηκε σήμερα το ατελιέ του Βασίλη Ζούλια, όπου δοκίμασε δημιουργίες του σχεδιαστή και μαζί οργάνωσαν την επερχόμενη συνεργασία τους στο πλαίσιο της Athens Xclusive Designers Week που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο.

Η συνεργασία έκπληξη αποτελεί τον βασικό λόγο της επίσκεψης της Ariana στην Αθήνα αυτή τη φορά, αφού η ίδια έρχεται συχνά στη χώρα. 

Ο επιχειρηματίας παππούς της David Rockefeller αγαπούσε την Ελλάδα και τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, μία αγάπη μου μετέδωσε σε πολλά μέλη της γνωστής οικογένειας. 
Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας λάτρευε την Ελλάδα, επισκεπτόταν συχνά το Άγιο Όρος, ενώ το ίδρυμα του χρηματοδότησε ανασκαφές στην Αρχαία Αγορά τη δεκαετία του ’30 και διέθεσε κεφάλαια για την ολοκλήρωση του έργου της κατασκευής του Μουσείου της Αρχαίας Αγοράς.

Η ίδια θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι τη Δευτέρα, πριν επιστρέψει στη φάρμα της στην Ισπανία και στα πολυαγαπημένα της άλογα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη