Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη : 31χρονη κάηκε ζωντανή μαζί με τα δύο παιδιά της

Τραγικό θάνατο βρήκαν δυο παιδιά, ηλικίας 11 και 8 ετων και η 31χρονη μητέρα τους, όταν η μονοκατοικία στην οποία διέμεναν, τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα. Η πυρκαγιά που ξεκίνησε από ένα μικρό θερμαντικό σώμα.

Τα πάντα στο εσωτερικό της φτωχικής μονοκατοικίας στο Δέλτα Θεσσαλονίκης έχουν γίνει στάχτη. Η πυρκαγιά που ξεκίνησε από ένα μικρό θερμαντικό σώμα που είχε ανάψει η τριμελής οικογένεια για να προστατευθεί από το τσουχτερό κρύο επεκτάθηκε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα σε όλο το οίκημα, εγκλωβίζοντας την οικογένεια, την άτυχη 31χρονη μητέρα και τα παιδιά της. Ένα 11χρονο αγοράκι μαζι με την 7χρονη αδελφή του του.

Η 31χρονη Μαρία Ζαδικοπούλου δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Η φωτιά έπιασε τόσο εκείνη, όσο και τα δύο της παιδιά, κυριολεκτικά στον ύπνο.

Οι γείτονες που μύρισαν αρχικά τον καπνό και είδαν μέσα στο σκοτάδι τις πύρινες γλώσσες να ξεπηδούν μέσα από τη μικρή μονοκατοικία, προσπάθησαν να μπουν στο οίκημα για να σώσουν την μητέρα μαζί με το αγοράκι και το κοριτσάκι της, αλλά δεν μπόρεσαν.

Όπως λένε, η οικογένεια αγόρασε πρόσφατα το σπίτι, μια παλιά μονοκατοικία, το ανακαίνισε και διέμενε στη γειτονιά από το περασμένο καλοκαίρι. Ο πατέρας, επαγγελματίας αυτοκινητιστής έλειπε σε ταξίδι με το φορτηγό. Επέστρεψε μόλις ενημερώθηκε για την τραγωδία, αλλά ήταν ήδη αργά...

Από νωρίς το πρωί, άνδρες του ανακριτικού της πυροσβεστικής ερευνούν τη κατεστραμμένη μονοκατοικία, ώστε να βρουν τα ακριβή αίτια της τριπλής τραγωδίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη