Ανδρας βίασε 24χρονη - Την παρακολουθούσε να κάνει μπάνιο και της επιτέθηκε


45χρονος βίασε 24χρονη - Την παρακολουθούσε να κάνει μπάνιο και της επιτέθηκε

Σοκάρει η είδηση με μία 24χρονη από την Λακωνία, να έχει πέσει θύμα βιασμού μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της.
Ο βιασμός της, έχει προκαλέσει οργή και εύλογα ερωτήματα στην τοπική κοινωνία…

Ο βιασμός της άτυχης κοπέλας στη Λακωνία, σημειώθηκε μέσα στο εξωτερικό μπάνιο του σπιτιού της. Η άτυχη κοπέλα βρισκόταν μόνη στο σπίτι και κάποια στιγμή πήγε στο WC.
Ο δράστης παρακολουθούσε όπως φαίνεται την κάθε της κίνηση. Χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς, πλησίασε στο σπίτι της γυναίκας και μπήκε στο μπάνιο.

Τη βίασε και αμέσως μετά απομακρύνθηκε. Με την 24χρονη να πηγαίνει στην αστυνομία και τις έρευνες να αποδίδουν σε χρόνο ρεκόρ.
Ο 45χρονος συνελήφθη και φέρεται ήδη να έχει ομολογήσει το φρικτό έγκλημα που διέπραξε.

Ο δράστης, ο οποίος έμενε σε παρακείμενο σπίτι, αντιλήφθηκε την παρουσία της κοπέλας, μπήκε στο μπάνιο της και την κακοποίησε σεξουαλικά. Ακολούθως, τράπηκε σε φυγή. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία, η οποία τον έψαχνε όλο το βράδυ.

Τελικά, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στο Κορακοβούνι και του πέρασαν χειροπέδες. Ο δράστης κατηγορείται για βιασμό και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του flynews.gr, ο δράστης, ο οποίος είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Aρχές, ομολόγησε την πράξη του και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Το γεγονός πως ο 45χρονος ήταν γνώριμος στις Αρχές πυροδοτεί από το πρωί μια σειρά από συζητήσεις στη Λακωνία.

Για το πως είναι δυνατόν ένα άτομο που έχει δείξει κάτι παραπάνω από ανησυχητικά σημάδια, να κυκλοφορεί ελεύθερο μέχρι να φτάσει σε ένα σκληρό έγκλημα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη