Αγορά Μοδιάνο : Ανοίγει κα πάλι το καλοκαίρι, με 80 νέα καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Το καλοκαίρι του 2022 θα είναι έτοιμη προς λειτουργία και ανοιχτή η αναγεννημένη Αγορά Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη, στην οποία υπολογίζεται πως θα λειτουργούν περί τα 80 καταστήματα, μεταξύ των οποίων πολύ λίγα εστιατόρια σε ποσοστό κάτω του 8%, όπως είπε ο διευθυντής Ανάπτυξης του ομίλου Φάις, Τηλέμαχος Στυλιανός. 
Η στεγασμένη αγορά, που αντλεί έμπνευση από τον συνδυασμό των ισπανικών «Μercadο San Miguel» (finger food και ελαφριά πιάτα με προϊόντα που θα πωλούνται εντός της) και «La Bogueria» (ακατέργαστα τρόφιμα), έχει ως στόχο να ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις και την ανάγκη των καταναλωτών για εμπειρίες, στο πλαίσιο της λεγόμενης «experience economy».

«Το έργο αποτελεί μεγάλη πρόκληση, γιατί όταν επαναφέρεις ένα μνημείο (σ.σ. η αγορά δημιουργήθηκε το 1922 και στα χρόνια της ακμής της ήταν η καλύτερη αγορά τροφίμων της Θεσσαλονίκης) έχεις ανταγωνιστή και το παρελθόν» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Στυλιανός και ανακοίνωσε ότι η αγορά θα έχει πιστοποίηση από τη Lloyds για την ασφάλεια των τροφίμων.
«Ως όμιλος πιστεύουμε στη Θεσσαλονίκη όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε αυτή» κατέληξε.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη