Θεσσαλονίκη : Κλείνουν δρόμοι, λόγω των γυρισμάτων της κινηματογραφικής ταινίας “ Τhe Bricklayer”


Συνεχίζονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη, λόγω των γυρισμάτων της κινηματογραφικής ταινίας “ Τhe Bricklayer”.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, από τις 7 π.μ. της Παρασκευής 1 Απριλίου έως τις 8 μ.μ. της ιδίας ημέρας, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην ανώνυμη οδό (προέκταση 25ης Μαρτίου) που οδηγεί στο Μέγαρο Μουσικής, από το ύψος σταθμού αυτοκινήτων που βρίσκεται πλησίον Ποσειδωνίου Εθνικού Αθλητικού Κέντρου έως το ύψος του χώρου στάθμευσης του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους γύρω δρόμους της περιοχής.
Από τις 9 μ.μ. της Πέμπτης 31 Μαρτίου έως τις 8 μ.μ. της Παρασκευής 1 Απριλίου, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην Ανώνυμη οδό (Προέκταση 25ης Μαρτίου) που οδηγεί στο Μέγαρο Μουσικής, από το ύψος σταθμού αυτοκινήτων που βρίσκεται πλησίον Ποσειδωνίου Εθνικού Αθλητικού Κέντρου έως το ύψος του χώρου στάθμευσης του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής.
Από τις 5 μ.μ. της Τετάρτης 30 Μαρτίου έως τις 6 μ.μ. της Πέμπτης 31 Μαρτίου, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στις εξής οδούς:
-Οδός Κωνσταντινουπόλεως, (δεξιό μέρος του οδοστρώματος με κατεύθυνση από την οδό Κλεάνθους προς την οδό Λεωφόρο Στρατού) από το ύψος της συμβολής της με την οδό Πλ. Μιλήτου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Κατσιμίδη.
Οδός Κατσιμίδη, (δεξιό μέρος του οδοστρώματος με κατεύθυνση από την οδό Κωνσταντινουπόλεως προς την οδό Αλ. Παπαναστασίου) από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κωνσταντινουπόλεως έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αλ. Παπαναστασίου.

Από τις 6 π.μ. έως τις 6 μ.μ. του Σαββάτου 2 Απριλίου, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις εξής οδούς:
- Οδός Χαράλαμπου Μούσκου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πέτρου Γιαλούρου.
- Οδός Επταπυργίου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ακροπόλεως έως το ύψος της Πορτάρας (ναό Αγ. Αναργύρων - οδό Ελ. Βενιζέλου).
- Οδός Ελ. Βενιζέλου, από το ύψος του ναού των Αγ. Αναργύρων (Ελ. Βενιζέλου) έως το αδιέξοδο της οδού Ελ. Βενιζέλου.
- Οδός Κύπρου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αθ. Διάκου.
- Οδός Ελ. Βενιζέλου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Χαράλαμπου Μούσκου ( ύψος Ναού Αγ. Αναργύρων) έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Δημ. Ιπάτρου.
- Οδός Ελ. Βενιζέλου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Δημ. Ιπάτρου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ανθέων. (μόνο για τα βαρέα οχήματα Μ.Β. >3,5 τόνων.)

Από τις 5 μ.μ. της Παρασκευής 1 Απριλίου έως τις 6 μ.μ. του Σαββάτου 2 Απριλίου 2022, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων όλων των οχημάτων στις εξής οδούς:
- Οδός Χαράλαμπου Μούσκου (εκατέρωθεν), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Επταπυργίου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πέτρου Γιαλούρου.
- Οδός Κύπρου (εκατέρωθεν), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αθ. Διάκου.
- Οδός Ελ. Βενιζέλου (εκατέρωθεν), από το ύψος του ναού των Αγ. Αναργύρων (Ελ. Βενιζέλου) έως το αδιέξοδο της οδού Ελ. Βενιζέλου.
- Οδός Επταπυργίου (δεξιό μέρος του οδοστρώματος), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ξανθίππου έως Πορτάρα (ναό Αγ. Αναργύρων - οδό Ελ. Βενιζέλου).
- Οδός Στεργίου Πολυδώρου (εκατέρωθεν), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ακροπόλεως, έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Χαράλαμπου Μούσκου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη