Ρωσίδα, πρώην κατάσκοπος, αναλύει τα πλάνα του Πούτιν

Ρωσίδα, πρώην κατάσκοπος, αναλύει τα πλάνα του Πούτιν
Η Aliia Roza έγινε γνωστή για το λάθος λόγο... 
Έχοντας ακολουθήσει το ίδιο πρόγραμμα κατασκόπων με αυτό του Βλάντιμιρ Πούτιν, όλοι περίμεναν πως θα ακολουθούσε τα βήματα του πατέρα της που ήταν στρατηγός, αλλά τα συναισθήματα πολλές φορές έχουν διαφορετική άποψη.

Έτσι, βρέθηκε να ερωτεύεται έναν άνδρα που ήταν ο στόχος της αποστολής της, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να φύγει από την Μόσχα και να μην μπορεί να επιστρέψει.

Τώρα, έχοντας μία εντελώς διαφορετική και γκλάμουρους ζωή, κλήθηκε να δώσει την γνώμη της για τον πόλεμο στην Ουκρανία και την εισβολή της Ρωσίας.

«Εκπαιδεύτηκα στο ίδιο στρατιωτικό πρόγραμμα όπως ο Πούτιν και εκεί μάθαμε πως να μένουμε χαλαροί και να είμαστε ψύχραιμοι σε πιεστικές καταστάσεις. Ο κ. Πούτιν πάντα κερδίζει, δεν μπορεί να χάσει αυτό τον πόλεμο και να κάνει πίσω, γιατί θα προκαλέσει ζημιά στην φήμη του. Θα το πάει μέχρι τέλους», είπε χαρακτηριστικά.





Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η στρατηγική του Πούτιν είναι προφανής και έχει στόχο να μην επιτρέψει στο ΝΑΤΟ να βάλει πυραύλους και όπλα στην Ουκρανία. Θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τον στόχο του αυτό. Πίστευε όμως οτι θα ήταν εύκολο, όπως έγινε όταν έστειλε τον Ρώσικο στρατό στο Καζακστάν, στην επανάσταση τον Ιανουάριο του 2021. Δεν περίμενε οτι οι Ουκρανοί θα παλέψουν και θα έχουν την στήριξη όλου του κόσμου».

Μάλιστα αναφέρθηκε στους συγγενείς και στους φίλους που έχει στις δύο χώρες: «Προσωπικά στεναχωριέμαι που πεθαίνουν πολίτες κάθε μέρα. Έχω φίλοι και συγγενείς τόσο στην Ουκρανία, όσο και στην Ρωσία. Ανησυχώ για αυτούς. Μιλάω μαζί τους κάθε μέρα. Οι Ρώσοι λένε οτι φοβούνται. Ο κόσμος έχει κουραστεί μετά τον κορονοϊό και κανείς δεν θέλει τον πόλεμο. Οι Ρώσοι στρατιώτες δεν έχουν επιλογή αν θα πάνε στον πόλεμο ή όχι. Αν έρθει η εντολή πρέπει να την ακολουθήσουν».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη