Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 24/3

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 24/3

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ σήμερα, έχεις την διάθεση, να ανοίξεις τους ορίζοντες σου, να κοινωνικοποιηθείς και να κάνεις νέα, διαφορετικά και να συναρπαστικά πράγματα, που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα! Μπορείς τώρα να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδια, τους σκοπούς και τους στόχους σου! Να θυμάσαι όμως, η επιπολαιότητα και η υπεραισιοδοξία, δεν σε βοηθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου! Πείτε ναι σε νέες δραστηριότητες ψυχαγωγίας, οι οποίες θα ανανεώσουν σημαντικά την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ιδιαίτερα μέσω της επικοινωνιακής οδού!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις και πετυχαίνεις τους στόχους σου την σημερινή ημέρα, στον επαγγελματικό, όπως και στον οικονομικό τομέα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, έχεις την ευκαιρία την σημερινή ημέρα, να αντιμετωπίσεις με επιτυχία, κρυφούς εχθρούς και αντιπάλους, που τώρα επιτέλους αποκαλύπτονται! Αντιλαμβάνεσαι πλέον καλύτερα τις προθέσεις των γύρων σου και έτσι παίρνεις τις καταστάσεις και τον έλεγχο στα χέρια σου! Η ικανότητα σου για ενδοσκόπηση, θα σου δώσει άπειρες ευκαιρίες, να ανακαλύψεις τις κρυφές σου δυνάμεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου την ενισχυμένη σου γοητεία και τον ισχυρό ερωτισμό σου, ώστε να κατακτήσεις και να σαγηνεύσεις το άτομο που ποθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, με διάφορους τρόπους θα σου αποδείξει το ταίρι σου, την ειλικρίνεια και την αφοσίωση του σε εσένα! Επιπλέον, θα απολαύσετε μαζί, καυτές ερωτικές και παθιασμένες στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έρθουν πολλές θετικές εξελίξεις σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, κυρίως μέσω συνεργασιών και συναδελφικών σχέσεων!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον και την δράση σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές και κυρίως στην εξομάλυνση τους! Εσύ το μόνο που θες, είναι ισοτιμία, δικαιοσύνη, γαλήνη και ισορροπία στις επαφές και τις συνομιλίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις απόλυτα την σχέση σου, με το άλλο σου μισό και έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις μία τεράστια ευκαιρία για μία νέα γνωριμία ή για να έχεις επιτέλους την ανταπόκριση που θες από το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, μην παίρνεις σπουδαίες αποφάσεις σήμερα και μην κάνεις σημαντικές αγορές! Στην καριέρα, καταφέρνεις και βελτιώνεις συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα πρέπει άμεσα να σοβαρευτείς, να ωριμάσεις και να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά σε πρακτικά θέματα και θέματα καθημερινότητας! Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να ξεκινήσεις διατροφή ή να κάνεις ανανεωτικές αλλαγές στην εμφάνιση σου! Επιπλέον, τακτοποιείς υποχρεώσεις και εκκρεμότητες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει φλερτ, με έναν συνεργάτη ή με έναν συνάδελφο! Αν είσαι δεσμευμένος, περιποιείσαι το άλλο σου μισό, τον ευχαριστείς κι έτσι καταφέρνεις σήμερα, να βελτιώσεις την σχέση σου, μαζί του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό στον εργασιακό τομέα! Οικονομικά, θα έχεις ακριβώς τα αποτελέσματα που επιθυμείς, την σημερινή ημέρα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα άσε ελεύθερες χωρίς σκέψη, τις δημιουργικές πτυχές της προσωπικότητας σου και θα δεις πως θα αποκτήσεις πιο χαρμόσυνη διάθεση, προβάλλοντας τα ταλέντα και την λάμψη σου! Ετοιμάσου για εξόδους, διασκέδαση, κοινωνικότητα και ποικίλες απολαύσεις! Το μόνο που πρέπει να περιορίσεις, είναι η τάση σου για έπαρση και επίδειξη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν μόνο θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σου ζητήματα! Μπορείς να αναμένεις χαρά, επιτυχίες, φλερτ και κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, θα χορτάσεις ρομαντισμό, πάθος αλλά όμορφες διασκεδαστικές στιγμές με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα σήμερα, γιατί ενδεχομένως θα το μετανιώσεις! Στην καριέρα, εκπληρώνεις αρκετούς από τους στόχους σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, είσαι σαφώς πιο διαισθητικός την σημερινή ημέρα και έτσι καταφέρνεις και καταλαβαίνεις με ευκολία τις προθέσεις των γύρων σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις! Ήρθε η ώρα, να κάνεις απολογισμό των καταστάσεων, να σχεδιάσεις τις επόμενες δράσεις σου και να πετύχεις πράγματα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έχεις πολλές ευκαιρίες σήμερα για επανασύνδεση, αφού ένας παρελθοντικός έρωτας επιστρέφει και ίσως ήρθε η ώρα να είστε και πάλι μαζί! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως να αντιμετωπίσετε με το ταίρι σου, σκαμπανεβάσματα στην σχέση σας, κυρίως λόγω της τάσης σου για κυκλοθυμικές συμπεριφορές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για πρόοδο και επιτυχία! Οικονομικά, θα έρθουν ξαφνικά οικογενειακά έξοδα!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, σήμερα είσαι σίγουρα πολύ αγαπητός, δημοφιλής και περιζήτητος στις κοινωνικές σου επαφές και συναναστροφές! Ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα ή ένα mail την σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει να πετύχεις ένα μεγάλο στόχο! Επιπλέον, έχεις εύνοια σε συναντήσεις, μετακινήσεις και ψυχαγωγικές εξόδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα αναθεωρήσεις ορισμένες καταστάσεις και ίσως αλλάξεις απόψεις για την σχέση ή τον γάμο σου, γεγονός που θα φέρει έντονες διαφωνίες με το έτερον ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως σήμερα να κάνεις μία καινούργια γοητευτική γνωριμία, που θα έχει μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, πρέπει οπωσδήποτε να προσπαθήσεις περισσότερο, αν θες να πετύχεις φιλοδοξίες! Οικονομικά, έρχονται απρόσμενες οικονομικές αλλαγές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα πρέπει να αποδεχθείς ορισμένες νέες συνθήκες και αλλαγές, χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού θα σου προσφέρουν αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να προστατέψεις τα κεκτημένα και τις αξίες σου και να απολαύσεις θετικές εξελίξεις και να βρεις λύσεις σε όλα σου τα προβλήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες σήμερα, που αφορούν την σχέση σου και να νιώσεις ξανά σίγουρος για την πίστη και την αφοσίωση του άλλου σου μισού! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, τώρα σε προσεγγίζει με διακριτικό, αλλά σίγουρα κολακευτικό και γλυκό τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ικανοποίηση και ηρεμία θα έχεις στην καριέρα σου, αλλά χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές! Ο οικονομικός τομέας, είναι φανερά βελτιωμένος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι προϋποθέσεις για να εκπληρώσεις επιθυμίες, στόχους και σκοπούς, θα είναι πολλές και θετικές, γεγονός, που θα επαναφέρει την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου! Ξεχωρίζεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση, την δυναμικότητα σου και την διάθεση σου για να κάνεις νέα ξεκινήματα και αλλαγές! Προσοχή μόνο, στην τάση σου για εγωκεντρισμό και νεύρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να ενδιαφέρεσαι πραγματικά για τις επιθυμίες και τις ανάγκες του άλλου σου μισού! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα επιδιώκεις με ποικίλους τρόπους την επιβεβαίωση, την προσοχή και την ερωτική αποδοχή των γύρων σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, είσαι απόλυτα αποτελεσματικός και έχεις επιτυχία! Οικονομικά, θα έρθουν απώλειες, αφού σπαταλάς δίχως αύριο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα πρέπει να παραμείνεις στο παρασκήνιο, ακόμα κι αν χρειαστεί να απομονωθείς! Οφείλεις να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και να δεις τι πραγματικά πρέπει να κάνεις τώρα στην ζωή σου και πως να δράσεις, ακολουθώντας την ισχυρή διαίσθηση σου! Βρίσκεις λύσεις και απαλλάσσεσαι από προβληματικές και τοξικές καταστάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις με το έτερον σου ήμισυ, διότι πιθανόν να απογοητευτείς από αυτά που θα σου πει! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως να υπάρξει μία θετική εξέλιξη με έναν έρωτα παλαιό ή απωθημένο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, όπως και στον οικονομικό τομέα, θα υπάρξουν απώλειες, λόγω δικών σου παραλήψεων!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, καταφέρνεις να εκπληρώσεις στόχους και σκοπούς, κυρίως μέσα από φιλικές συναναστροφές, αφού τους κατάλληλους συμμάχους, θα έχεις πιο πολλές πιθανότητες να πετύχεις αυτά που επιθυμείς! Ιδανική στιγμή, για να κοινωνικοποιηθείς, να αξιολογήσεις ορθά τις φιλίες σου και να κάνεις ξεκαθαρίσματα που τις αφορούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από το φιλικό σου κύκλο, πολύ πιθανόν να υπάρξει μία πολύ ενδιαφέρουσα και γοητευτική νέα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχονται οι λύσεις που χρειαζόσουν τόσο καιρό, ώστε να ξεπεράσεις τα προβλήματα με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, θα καταφέρεις να παράγεις σπουδαίο έργο, μέσα από συναδελφικές σχέσεις και συνεργασίες! Οικονομικά, θα υπάρξει ένα απρόσμενο έξοδο!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε θέματα που αφορούν την βελτίωση της κοινωνικής σου θέσης και την διατήρηση της καλής σου φήμης! Γι’αυτό το λόγο, πρέπει να αξιολογήσεις ορθά την μέχρι τώρα στάση σου στις κοινωνικές σου συναναστροφές και να βελτιώσεις άμεσα τα κακώς κείμενα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει συναισθηματική απόσταση, ανάμεσα σε σένα και το άτομο που ποθείς, κυρίως λόγω της δικής σου ψυχρής σου συμπεριφοράς απέναντι του! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως σήμερα να αισθανθείς πως σου είναι δύσκολο να εκδηλωθείς συναισθηματικά προς το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά θα έχεις θετικές εξελίξεις, κυρίως λόγω ορθής διαχείρισης! Στην καριέρα, η αποφασιστικότητα σου να πετύχεις, θα φέρει την επιτυχία!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη