Έλληνας γείτονας, ο φονιάς της 4μελούς οικογένειας των Αλβανών, στην Ηλεία

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της 4απλης δολοφονίας στην Ανδραβίδα, θεωρούν πως βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες οι αστυνομικές αρχές, την ώρα που αναζητείται ένα άτομο ηλικίας 57 ετών, κάτοικος του χωριού, με τον οποίο το νεαρό ζευγάρι φαίνεται να είχε οικονομικές διαφορές. Για την ακρίβεια φαίνεται ότι είναι ο σπιτονοικοκύρης της οικογένειας και στον οποίο το ζευγάρι χρωστούσε χρήματα από ενοίκια.


Ο βασικός ύποπτος αυτή τη στιγμή είναι αυτό το πρόσωπο, ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει δυο μεγάλα παιδιά. Το σπίτι του μάλιστα βρίσκεται μόλις δυο στενά παρακάτω από το σημείο της φρικτής δολοφονίας

Ο άνδρας αναζητείται από χθες το βράδυ όχι μόνο από τους αστυνομικούς, αλλά και από την οικογένεια του, που μέχρις στιγμής δεν έχει καταφέρει να τον εντοπίσει.

Στο χωριό όλοι τον περιγράφουν ως έναν σκληρό χαρακτήρα, που είχε κατά καιρούς διαφορές με πολλούς και για διαφορετικούς λόγους.

Το ζευγάρι φαίνεται εδώ και λίγους μήνες εξαιτίας των δυσκολιών που αντιμετώπιζε να μην του πλήρωνε μέρος των οικονομικών τους συμφωνιών, δηλαδή το ενοίκιο, γεγονός που του είχε προκαλέσει μεγάλη οργή.
Σύμφωνα με τους συγγενείς της άτυχης οικογένειας, το τελευταίο διάστημα, τα θύματα διαμαρτύρονταν γιατί είχαν συνεχώς προστριβές με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Σύμφωνα πάντα με τα οσα υποστήριξαν στους αστυνομικούς, η κόντρα είχε φθάσει σε σημείο ο συγκεκριμένος να τους κόβει για 15 ημέρες το ρεύμα στο σπίτι ακόμη και το νερό, καθώς η οικογένεια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και δυσκολία στην καταβολή του ενοικίου.

Η Αστυνομία, φαίνεται να έχει καταλήξει στο πώς στήθηκε το σκηνικό του θανάτου. Λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης, ο δολοφόνος, έφθασε με το αυτοκίνητο του και ένα τρέιλερ στην πίσω πλευρά του σπιτιού της οικογένειας. Πάρκαρε το όχημα, το οποίο έχει καταγράψει κάμερα της περιοχής και στη συνέχεια τρύπωσε από την πίσω πόρτα στο σπίτι. Φέρεται να πυροβόλησε και να εκτέλεσε εν ψυχρώ την 37χρονη και τον 32χρονο σύντροφο της και στη συνέχεια να χτύπησε και να στραγγάλισε τα δύο παιδάκια, ένα αγοράκι 1.5 έτους και την μεγαλύτερη αδερφή του 3 ετών.

Ενεργώντας βάσει σχεδίου, άρχισε ένα- ένα τα πτώματα να τα βγάζει έξω και να τα φορτώνει στο τρέιλερ έτσι ώστε να τα μεταφέρει σε άγνωστο σημείο και να τα εξαφανίσει. Αφού έβγαλε τους δύο γονείς και το κοριτσάκι επέστρεψε ο μεγάλος γιος ηλικίας 12 ετών από την πλατεία όπου έπαιζε με φίλους του. Το αγοράκι, μόλις μπήκε μέσα είδε σαν σκιά τον δολοφόνο να εξαφανίζεται και τον μικρό του αδερφό πεσμένο στο πάτωμα και αναίσθητο. Τον παίρνει στην αγκαλιά του και τρέχοντας στον δρόμο, μπαίνει σε κατάσταση σοκ σε ένα κατάστημα ζητώντας από τον ιδιοκτήτη και τους υπαλλήλους βοήθεια φωνάζοντας «το αδερφάκι μου κάτι έπαθε. Σας παρακαλώ βοηθήστε με».

Τα δύο παιδιά βρέθηκαν πνιγμένα, το ζευγάρι είχε πυροβοληθεί
Το 1,5 ετών παιδάκι, που είχε γεννηθεί τον Αύγουστο του 2020, εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας στην Ανδραβίδα, από τον 12χρονο αδερφό του.

Σε κατάσταση σοκ ο 12χρονος άρχισε να αναζητά βοήθεια. Άμεσα το βρέφος διεκομίσθη στο κέντρο Υγείας Ανδραβίδας όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σημείο εντόπισαν στο σπίτι κηλίδες αίματος και στη συνέχεια στην αποθήκη του σπιτιού ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα των σορών του ζευγαριού και του δεύτερου παιδιού.

Ο 32χρονος και η 37χρονη, σύμφωνα με τις πληροφορίες έφεραν τραύματα από όπλο και βρίσκονταν πάνω σε τρέιλερ ενώ το παιδάκι 2,5 ετών, που είχε γεννηθεί τον Οκτώβριο του 2019, ήταν νεκρό δίπλα τους, στο πάτωμα, πάνω σε κλινοσκεπάσματα.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης που διέπραξε το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα, μετέφερε τις 3 σορούς στη αποθήκη ενώ τους είχε σκοτώσει πιθανότατα μέσα στο σπίτι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη