Θεσσαλονίκη : Σεσημασμένος τραμπούκος, ο φονιάς και αυτόχειρας της Παπάφη


Σκληρός Χρυσαυγίτης με έντονη δράση σε Χίο και Μυτιλήνη υπήρξε ο Λεοντής Βορριάς, ο 41χρονος αθλητής του MMA που δολοφόνησε την πρώην σύντροφο του Βίκυ Μ., τραυμάτισε τη μια από τις δύο κόρες της και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο πάνω του, πάτησε την σκανδάλη και αυτοκτόνησε μέσα στο τσιπουράδικο που διατηρούσε η άτυχη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη.

Ο αυτόχειρας δολοφόνος ήταν στην ομάδα των εθελοντών πυροσβεστών που συμμετείχαν στην κατάσβεση της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική, μέλος ομάδας που είχαν επανατοποθετήσει τον μεγάλο μεταλλικό σταυρό στη θέση Απελλή στη Μυτιλήνη ενώ είχε εμπλακεί σε περιστατικά με ξυλοδαρμούς μεταναστών και σε συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής της Αστυνομίας.




Ο Λεωνίδας Βορριάς ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής, πρωτοπαλίκαρο του Γιάννη Λαγού με μεγάλη δράση στη Χίο. Είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ξυλοδαρμών μεταναστών και σύμφωνα με πληροφορίες πολλές απ’ αυτές τις υποθέσεις εκκρεμούν στα δικαστήρια. Οργάνωνε και συμμετείχε σε εκδηλώσεις και πορείες κατά της παρουσίας μεταναστών σε Χίο και Μυτιλήνη, είχε συγκρουστεί με τις δυνάμεις καταστολής της Αστυνομίας με αποτέλεσμα να οδηγηθεί ουκ ολίγες φορές ενώπιον της Δικαιοσύνης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη