Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του δημοσιογράφου Αρη Ποροσάλτε

Στην αποκάλυψη ότι άγνωστοι μπήκαν σπίτι του για να το κλέψουν, προέβη χθες στην εκπομπή του στον ΣΚΑΙ, ο Άρης Πορτοσάλτε.
Όπως είπε ο γνωστός δημοσιογράφος, οι δράστες μπήκαν όταν εκείνος και οι οικογένειά του έλειπαν από αυτό και το διαπίστωσαν όταν το βράδυ επέστρεψαν.

«Ανήκω και εγώ σε εκείνη την οικογένεια ενός συναισθήματος που το έχετε νοιώσει πάρα πολλοί άνθρωποι σε αυτόν τον τόπο, στην κατηγορία των ανθρώπων που έχει μαγαριστεί το σπίτι τους. Αυτό το συναίσθημα που νοιώθεις όταν έχουν μπει τσογλάνια μέσα στο σπίτι και στο έχουν διαρρήξει», είπε ξεκινώντας την εκπομπή.

Συνεχίζοντας τόνισε: «Και αυτό το συναίσθημα το νοιώθω από χθες το βράδυ, όταν στην επιστροφή στο σπίτι δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε την κλειδαριά και αντιληφθήκαμε οτι έχουμε υποστεί διάρρηξη. Η αίσθηση ότι έχουν μπει στο υπνοδωμάτιό σου, έχουν ανοίξει τις ντουλάπες, έχουν πετάξει τα ρούχα σου, είναι φρικώδες. Θα το πάρουμε και αυτό. Δεν είμαι και πολύ καλά. Υπάρχουν και χειρότερα στην ζωή θα μου πείτε και έχετε δίκιο».

Η Ασφάλεια Βριλησσίων διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη