Θεσσαλονίκη : Θλίψη για τον απροσδόκητο χαμό του Βασίλη ΔέλλιουΟ  Αντώνης Κανάκης, μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στο θάνατο ενός στενού τους συνεργάτη, του Βασίλη Δέλλιου.

«Σήμερα είναι μια παράξενη ημέρα για εμάς στο Ράδιο Αρβύλα γιατί χάσαμε έναν φίλο, ένα δικό μας άνθρωπο. Το περιμέναμε τις τελευταίες ημέρες. Ο Βασίλης Δέλλιος, που είναι στο σήμα της εκπομπής και θα τον έχουμε πάντα μαζί. Ένα απίστευτο παιδί που είμαστε χρόνια μαζί από το Κομφούζιο.

Δεν ήταν από αυτούς που πρόσεχε πολύ τον εαυτό του αλλά τελευταία, επειδή ένα θέμα υγείας τον οδήγησε στους γιατρούς, μπήκε και έκανε ένα ολικό ρεκτιφιέ κι ήμασταν ιδιαίτερα χαρούμενοι.

Όμως στην πορεία δυστυχώς έτυχε κι άρπαξε τον κορωναϊό και του έδωσε τη χαριστική βολή σε μια στιγμή που τον βρήκε αδύναμο κι ευάλωτο.

Είναι ιδιαίτερα φίλος του Γιάννη Σερβετά και συνεργάτης στη ραδιοφωνική εκπομπή. Έδωσε μια εντολή στον Γιάννη. Μόλις φύγω για…διακοπές, συνεχίστε να γελάτε», ήταν τα λόγια του.

Ο Γιάννης Σερβετάς σίγουρα είναι αυτός που δέχτηκε το μεγαλύτερο χτύπημα, αφού πρόκειται για έναν συνεργάτη που έκανε μαζί του εκπομπές στον Imagine 89.7.

Μάλιστα πριν αρχίσει το Ράδιο Αρβύλα, πόσταρε ένα κείμενο στο προσωπικό του Facebook, λέγοντας τα παρακάτω:ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη