Το Κτήνος της Ανδραβίδας : Πυροβόλησε τους γονείς και έπνιξε τα μωρά τους, για χίλια ευρώ χρέος


Το Κτηνος της Ανδραβίδας  : Είχε πυροβολήσει γείτονα του, έδερνε τις γυναίκες, στραγγαλιζε τα ζώα της περιοχής και η "τοπική κοινωνία" με τις "αρχές του τόπου" ανεχονταν να κυκλοφορεί ελεύθερος. Τελικά, έπρεπε να ξεκληρίσει μια οικογένεια, να πνίξει 2 μωρά για να τον συλλάβουν 

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί σήμερα Κυριακή, ο μακελάρης της Ανδραβίδας, ο οποίος ξεκλήρισε μία οικογένεια, σκοτώνοντας πατέρα, μητέρα και τα δύο μικρά παιδιά ενός και δύο ετών γιατί… του χρωστούσαν ενοίκια.

Νωρίτερα, ο δράστης φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Ηλείας, τις φριχτές του πράξεις. Μάλιστα, η κυνική ομολογία του σοκάρει, αφού σύμφωνα με το patrisnews.gr, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ομολογώντας το έγκλημα πως το έκανε γιατί «δεν του πλήρωναν τα ενοίκια».

Ο δράστης είναι κάτοικος Ανδραβίδας, πατέρας δύο παιδιών, και ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η άτυχη οικογένεια.

Το προφίλ του μακελάρη

Ο γιος του 61χρονου είναι ένστολος και η κόρη του φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και οι δύο μένουν με τις μητέρες τους. Δύο διαζύγια είχε ο συγκεκριμένος άνδρας και έμενε μόνος του σε μία βίλα στην Ανδραβίδα.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, στο παρελθόν ασχολείτο με τον τζόγο και είχε καταφέρει να κερδίσει σημαντικά χρηματικά ποσά. Στο σπίτι του, πάνω από 500 τετραγωνικά μέτρα, υπήρχαν κάμερες για λόγους ασφαλείας.

Ο δράστης  ήταν γνωστός στην περιοχή για τις ακραίες συμπεριφορές τους, καθώς και για τις ρατσιστικές του απόψεις. Σύμφωνα με μαρτυρίες, απέκτησε αρκετά χρήματα, από την ενασχόληση του με τον τζόγο. «Αυτός έβγαλε πολλά λεφτά από τα φρουτάκια» λέει χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής.

Ακόμη οι ίδιες μαρτυρίες κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο αρκετά βίαιο. Όσο ζούσε με την οικογένεια του (σ.σ. είναι χωρισμένος, πατέρας δύο παιδιών) ο δράστης φέρεται να κακοποιούσε τόσο λεκτικά, όσο και σωματικά τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Τα τελευταία χρόνια έμενε μόνος του, στην Ανδραβίδα, και όπως έγινε γνωστό προκαλούσε διαρκώς προβλήματα στην γειτονιά του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η μαρτυρία ενός γείτονα, ο οποίος αναφέρει ότι ο 60χρονος τον είχε πυροβολήσει αρκετές φορές στα πόδια του, γιατί είχαν μια μικρο-παρεξήγηση, ενώ δεύτερος γείτονας, λέει πως ο δράστης, του δηλητηρίασε τα σκυλιά, επειδή είχαν μια διένεξη μεταξύ τους


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη