Συγκλονίζει το μακελειό σε καφέ της Θεσσαλονίκης


Πυγμάχος, αρκετά γνωστός στους ανθρώπους του αθλήματος, είναι ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε καφέ -τσιπουράδικο που βρίσκεται στην οδό Παπάφη, στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τον Λεοντή Βορριά ο οποίος αφότου πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και την τραυμάτισε στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

«Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα. Το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι τον θάνατο. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε», αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα του Λεοντή Βορριά λίγη ώρα πριν εισβάλλει στην καφετέρια της πρώην σύντροφο του.
Η άτυχη γυναίκα, δίνει μάχη για την ζωή της.











Το θύμα της επίθεσης
Η άτυχη γυναίκα λίγο πριν τραυματιστεί από τον πρώην σύντροφό της είχε ανεβάσει στα social media μία εικόνα η οποία ανέφερε τα εξής: «Μάθε πως να περνάς καλά χωρίς ποτό. Να μιλάς χωρίς κινητό. Να ονειρεύεσαι χωρίς ναρκωτικά, Να χαμογελάς χωρίς να βγάζεις σέλφι και να αγαπάς ανιδιοτελώς».


Ο αυτόχειρας μπήκε στο κατάστημα της πρώην συντρόφου του χωρίς να γίνει αντιληπτό ότι κρατούσε όπλο. Όταν την αντίκρυσε άρχισε να πυροβολεί εναντίον της. Μάλιστα ήταν τέτοια η μανία του που τραυμάτισε και μία από τις δύο κόρες της 39χρονης. Σημειώνεται πως η γυναίκα είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του πυγμάχου ενώ το διάστημα πριν χωρίσουν οι δυο τους είχαν συχνούς καυγάδες.

Είχαν χωρίσει πρόσφατα ενώ από τότε την απειλούσε συχνά και μάλιστα είχε αναφέρει ότι θα την σκοτώσει. Γινόντουσαν συχνά επεισόδια στο καφέ μεταξύ τους για αυτό καταλάβαμε αμέσως μόλις ακούσαμε πυροβολισμούς, ότι κάτι έγινε με την Βίκυ», ανέφεραν μάρτυρες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη