Μαρία Γκοντσάρεβα : "Οχι στον πόλεμο στην Ουκρανία, σταματήστε να σκοτώνετε τα αδέρφια σας


Η υπεύθυνη οικονομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μαρία Γκοντσάρεβα αντιτάχθηκε στον πόλεμο της Ρωσίας με την Ουκρανία.
Θέση κατά του πολέμου της Ρωσίας με την Ουκρανία πήρε η στενή συνεργάτις του Ιβάν Σαββίδη Μαρία Γκοντσάρεβα.

Η υπεύθυνη οικονομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέλος τους διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ με ανάρτησή της τάχθηκε κατά της ρωσικής εισβολής και έκανε έκκληση για παύση των εχθροπραξιών.

Αναλυτικά η ανάρτηση:
«Λέω όχι στον πόλεμο στην Ουκρανία. Σταματήστε να σκοτώνετε τα αδέρφια σας! Ο Πούτιν πρέπει να σταματήσει αυτόν τον επαίσχυντο πόλεμο ΤΩΡΑ! Πλήρης αλληλεγγύη στους Ουκρανούς».




Ποια είναι η Μαρία, στενή συνεργάτης του Σαββίδη
Ένα από τα πρώτα πρόσωπα που έφερε ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ για να ελέγχουν την κατάσταση στην ομάδα και να λειτουργούν αντ’ αυτού, ήταν η Μαρία Γκοντσάρεβα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay» που επιχείρησε να σκιαγραφήσει το προφίλ της «Σιδηράς Κυρίας» του ΠΑΟΚ, η οποία έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων στην ομάδα.

Οι συνεργάτες της δεν έχουν κακό λόγο να πουν, καθώς εξαίρουν την εργατικότητά της και την μεθοδικότητα της. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο που ο Ιβάν Σαββίδης την εμπιστεύεται όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά σε μια σειρά από επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η Γκοντσάρεβα, μιλά ρωσικά και άπταιστα αγγλικά, ενώ πληροφορίες τη θέλουν να έχει αρχίσει να καταλαβαίνει και Ελληνικά.


Η ίδια φροντίζει συντηρεί το πέπλο μυστήριου γύρω από το πρόσωπό της, ελέγχοντας τα όσα στοιχεία διαρρέουν για την ίδια. Είναι περίπου 35 ετών, ενώ δεν υπάρχουν άλλα προσωπικά στοιχεία γι’ αυτήν. Από τότε που έπιασε δουλειά στον «Δικέφαλο του Βορρά», καθημερινά φτάνει πρώτη στα γραφεία της ΠΑΕ και συνήθως είναι και η τελευταία που αποχωρεί. 
Και η ίδια γνωρίζει καλά πως είναι άνθρωπος «ειδικών αποστολών», πράγμα που σημαίνει πως μόλις «νοικοκυρέψει» την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα μεταβεί εκεί που θα της ζητήσει ο Ιβάν Σαββίδη, παίρνοντας μαζί της και το μυστήριο που τη συνοδεύει.



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη