Ανδραβίδα : Κοντά στον δράστη του τετραπλού φονικού η Αστυνομία


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ανδραβίδας, αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο, από τη στυγερή δολοφονία του ζευγαριού και των δύο παιδιών τους, ενός και δύο ετών, στην Ανδραβίδα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό του δράστη του τετραπλού φονικού.

Ο άνδρας, 57 ετών και πατέρας δύο παιδιών, τον οποίον αναζητούν οι Αρχές, φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος για τη διάπραξη του στυγερού εγκλήματος με θύματα δυο μικρά αγοράκια και των γονιών τους, Aρμάντο και Μαρία Κλότσι.

Πρόκειται για τον σπιτονοικοκύρη της οικογένειας. Ένας άνθρωπος "σκληρός" και "ιδιόρρυθμος", όπως τον χαρακτηρίζουν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι κάνουν λόγο για ένα άτομο που προκαλούσε συχνά προβλήματα και επιδείκνυε πολλές φορές ακραίες συμπεριφορές.
Κάτοικοι αναφέρουν ότι είχε πυροβολήσει άλλους δύο ανθρώπους στο παρελθόν με κυνηγετική καραμπίνα, ο ένας εξ αυτών ήταν ο κουμπάρος του.

Οι άνθρωποι είχαν καταθέσει μήνυση, ωστόσο τις απέσυραν γιατί τους απειλούσε ότι θα σκοτώσει τις οικογένειές τους!

Κάτι που τελικά δυστυχώς έκανε πράξη με την οικογένεια που ξεκληρίστηκε. Ο ίδιος ήταν ιδιοκτήτης του σπιτιού που έμεναν και του χρωστούσαν τρία νοίκια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 57χρονος είχε συχνούς τσακωμούς το τελευταίο διάστημα με τα θύματα, για οικονομικές διαφορές. Όπως είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, κάτοικος της περιοχής, η συγκεκριμένη οικογένεια ζούσε στα όρια της φτώχιας και πιθανότατα να χρωστούσε ενοίκια στον σπιτονοικοκύρη του. Όπως είπε ο ίδιος, ο εν λόγω άνδρας τούς δημιουργούσε προβλήματα, κόβοντας το ρεύμα στο σπίτι, το νερό, κλπ, προκειμένου να τους εξαναγκάσει να πληρώσουν ή να φύγουν.

Μάλιστα, εξαφανίστηκε αμέσως μετά τη φρικιαστική δολοφονία και δεν έχει δώσει σημάδια ζωής σύμφωνα με την οικογένεια του. 
Κάτι άλλο που προκαλεί φρίκη, είναι οι αναφορές πως είχε θάψει λάκκο σε περιοχή σε γειτονικό χωριό, στο Τραγανό, για να τους θάψει. Γι αυτό και προσπάθησε να τους φορτώσει στο τρέιλερ, ωστόσο ο ερχομός του τρίτου παιδιού τον έκανε να το βάλει στα πόδια βιαστικά.

Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του όπου εντοπίστηκαν όπλα, τα οποία έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί εάν συνδέονται με τον κάλυκα που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας. Παράλληλα οι αρχές συγκεντρώνουν βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή, καθώς ενδέχεται να έχουν αποτυπωθεί οι κινήσεις του δράστη πριν και μετά το μακελειό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη