Ραγδαίες εξελίξεις : Επιασαν τους απαγωγείς του επιχειρηματία Κυπαρίσση


Μέρος των 800.000 ευρώ που δόθηκαν ως λύτρα για την απελευθέρωση του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση κατάφερε να βρει η Ελληνική Αστυνομία.

Ραγδαίες οι εξελίξεις αναφορικά με την απαγωγή του επιχειρηματία. Ο Γιώργος Κυπαρίσσης είναι και πάλι ελεύθερος κοντά στην οικογένειά του και περιμένει από τους αστυνομικούς να ξετυλίξουν πλήρως το κουβάρι της υπόθεσης. Να φτάσουν στα ίχνη των απαγωγέων και να βρεθούν τα περίπου 800.000 ευρώ που έδωσαν οι συγγενείς τους, για να αφεθεί ελεύθερος.

Σύμφωνα με την αστυνομία στην απαγωγή πήραν μέρος 5 – 6 άτομα. Ήδη οι τρεις από αυτούς έχουν συλληφθεί και στα σπίτια τους, βρέθηκε ένα μεγάλο μέρος από τα λύτρα που είχαν πάρει. 
Οι τρεις συλληφθέντες είναι Έλληνες, δύο άντρες 41 και 34 ετών και μία γυναίκα 39 ετών. Οι δύο άντρες μάλιστα είναι σεσημασμένοι.  

Ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στη Δυτική Αττική για τον εντοπισμό των συνεργών τους, ενώ το αργότερο αύριο αναμένεται να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα κατά πάσα πιθανότητα αύριο.

Οι διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς για τα λύτρα βρίσκονταν σε εξέλιξη από την πρώτη στιγμή. Αρχικά ζητούσαν 2.000.000 ευρώ και από τα τέλη Ιανουαρίου επειδή η οικογένεια αδυνατούσε να συγκεντρώσει το ποσό, έπεσαν στο 1.500.000. Αργότερα στα μέσα Φεβρουαρίου, κατέβηκαν στο 1.000.000 ευρώ και τελικά η συμφωνία όπως λένε τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας του επιχειρηματία έκλεισε πριν από λίγες μέρες, για ένα ποσό κοντά στα 800.000 ευρώ. Το πρωί της Παρασκευής οι απαγωγείς τον άφησαν ελεύθερο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη