Η μεγαλύτερη κινηματογραφική ταινία του κόσμου διαρκεί 857 ώρες


Η μεγαλύτερη κινηματογραφική ταινία του κόσμου διαρκεί 857 ώρες
Η ταινία "Logistics" που κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, απαιτεί αρκετό ελεύθερο χρόνο για να την παρακολουθήσει κάποιος.

Πολλές φορές, για μία ταινία που δεν μας αρέσει, συνηθίζουμε να λέμε πως «δεν τελείωνε με τίποτα», όμως υπάρχει μία που σχεδόν το κάνει πραγματικά.

Και λέμε «σχεδόν» γιατί μπορεί να έχει κανονικό φινάλε, ωστόσο αυτό έρχεται μετά από 51,420 λεπτά θέασης που αντιστοιχούν σε 35 ημέρες και 17 ώρες. Κοινώς, ξεπερνάει την ετήσια άδεια που δικαιούται ένας ιδιωτικός υπάλληλος από την δουλειά.

Ποια είναι αυτή; Το Logistics, την Σουηδική ταινία που έγραψαν και δημιούργησαν η Έρικα Μάγκνουσον και ο Ντάνιελ Άντερσον, πριν από 10 χρόνια, το 2012.

Το... διαμάντι αυτό καταπιάνεται με τον παραγωγικό κύκλο ενός βηματομετρητή, με ανάποδη χρονική σειρά, καθώς ξεκινάει από την μαγαζί στην Στοκχόλμη όπου πωλήθηκε και γυρίζει πίσω στο εργοστάσιο της Κίνας όπου και κατασκευάστηκε.

Κάπως βαρετό δεν ακούγεται; Κι όμως, από τις 116 κριτικές που υπάρχουν για την ταινία των 857 ωρών στο IMDB, το 46,6%, δηλαδή 54 άτομα, την έχουν βαθμολογήσει με 10.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη