Ποια ζώδια είναι οι πιο κακοί άνθρωποι


Ποια ζώδια είναι οι πιο κακοί άνθρωποι
Στη ζωή μας υπάρχουν οι άνθρωποι που χαίρονται πραγματικά με τη χαρά και την επιτυχία μας και άλλοι που «πρασινίζουν» από ζήλεια όταν είμαστε σε κάτι καλύτεροι. Δυστυχώς, όσο κι αν το θέλουμε ο κόσμος μας δεν είναι ονειρικά πλασμένος και ακόμα και αγαπημένοι μας άνθρωποι μπορεί να δυσανασχετήσουν όταν πετυχαίνουμε τους στόχους μας.

Το να διακρίνουμε αυτούς τους ανθρώπους δεν είναι πάντα εύκολο. Με τη βοήθεια της αστρολογίας, ωστόσο, ίσως αναγνωρίσουμε μερικά σημάδια που θα μας βοηθήσουν, καθώς -συνήθως- οι άνθρωποι που δεν χαίρονται με την επιτυχία μας ανήκουν στα παρακάτω ζώδια.

Κριός
Ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί οι Κριοί νιώθουν μεγάλη ζήλεια όταν κάποιος είναι σε κάτι καλύτερος από εκείνους. Η έντασή τους ανεβαίνει και δεν μπορούν να ελέγξουν τα συναισθήματά τους – είτε μιλάμε για θυμό είτε για ζήλεια.


Παρθένος
Μην περιμένετε να χαρούν με τη χαρά σας ούτε με την επιτυχία σας. Ζηλεύουν κατάφορα και γίνονται και μικροπρεπείς αν καταλάβουν πως υπερτερείτε σε κάτι. Θέλουν να είναι πάντα στην κορυφή και είναι γεμάτοι φιλοδοξία μόνο για τον εαυτό τους, οπότε αν τα καταφέρετε μην περιμένετε και μεγάλη στήριξη.

Σκορπιός
Δυσκολεύονται πολύ να εμπιστευτούν τους ανθρώπους και γι’ αυτό νιώθουν ιδιαίτερα ανασφαλείς. Όταν βλέπουν πως κάποιος τα καταφέρνει καλύτερα από εκείνους, νιώθουν κατωτερότητα, ενώ πιστεύουν πως πάντα οι άλλοι τους κρύβουν πράγματα, γι’ αυτό είναι και ικανοί να τους κατηγορήσουν άδικα για την επιτυχία τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη