Ο άτυχος Λευτέρης, σκοτώθηκε με το αυτοκίνητο των ονείρων του


Νέα στοιχεία για το τροχαίο στην Αργολίδα που στοίχισε τη ζωή, στον 28χρονο Λευτέρη. Ένα παιδί αγαπητό, που είχε επιστρέψει από την Αγγλία με όνειρα για το μέλλον.


Το τροχαίο έκοψε πρόωρα και αναπάντεχα στην Αργολίδα το νήμα της ζωής του. Μια άτυχη στιγμή στάθηκε μοιραία. Ο 28χρονος Λευτέρης σκοτώθηκε ακαριαία και ο πατέρας του, που ανεβαίνει καθημερινά το δικό του Γολγοθά, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το τραγικό χτύπημα της μοίρας.

Στο αυτοκίνητο που είχε αγοράσει τον περασμένο Οκτώβριο, έμελλε να κοπεί το νήμα της ζωής του. Ο 28χρονος Λευτέρης αποφάσισε πριν δυο χρόνια να επιστρέψει στην Ελλάδα από το εξωτερικό που σπούδαζε και εργαζόταν, για να ξεκινήσει τη δική του καφετέρια στην Βυτίνα απ’ όπου είχε καταγωγή.

Δεν πρόλαβε να δει τα όνειρά του να πραγματοποιούνται. Σε ένα τροχαίο πριν από περίπου ένα μήνα, σκοτώθηκε ακαριαία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧ που οδηγούσε βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό. Ο θάνατος για τον Λευτέρη ήταν ακαριαίος.

Οι τραγικοί γονείς, ανησύχησαν που το παιδί τους δεν επέστρεψε σπίτι εκείνο το πρωί και δεν απαντούσε στο κινητό του. Τρεις ώρες μετά, ο διοικητής της περιοχής τους χτύπησε τη πόρτα του σπιτιού τους, για να τους πει ότι ο γιος τους δεν ζει πια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη