Θεσσαλονίκη : Θλίψη για τον θάνατο του Παντελή Κυριακίδη


Έφυγε από τη ζωή ο Παντελής Κυριακίδης, που παρέμενε σε άγρυπνο κώμα από τον Μάιο του 2009 μετά από δυστύχημα.
Ο Παντελής Κυριακίδης βρισκόταν σε κώμα τα τελευταία 13 χρόνια, έπειτα από το τροχαίο δυστύχημα που είχε το 2009 και στο οποίο σκοτώθηκε ο πατέρας του.

Από τις 24 Μαΐου 2009 όπου είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά με τον Δικέφαλο στο στήθος, ο Παντελής έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, με τον ΠΑΟΚ να είναι στο πλευρό του και καλύπτοντας  μέρος της ιατροφαρμακευτικής του περίθαλψης.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
"Στη δική μας θύμηση ο Παντελής θα είναι πάντα το χαμογελαστό παιδί, που η μοίρα αδίκησε. Η καρδιά του δεν άντεξε, τελικά. Ο Παντελής Κυριακίδης έφυγε από τη ζωή. Θα αναπαύεται πια δίπλα στον πατέρα του.

Ο Παντελής Κυριακίδης πάλευε επί 13 χρόνια για ένα θαύμα, όντας καθηλωμένος σε άγρυπνο κώμα. Ήταν 24 Μαϊου του 2009 όταν επιστρέφοντας από ένα τουρνουά του PAOK Academy στην Αθήνα ενεπλάκη σε τροχαίο. Ο μπαμπάς σκοτώθηκε, ο μικρός τραυματίστηκε βαριά.

Έκτοτε μάχονταν για τη ζωή του, έχοντας πάντα στο πλευρό του την οικογένεια του και την οικογένειά του ΠΑΟΚ, που πάντα τον στήριζε. Ο δικός μας Παντελής θα κηδευτεί στο χωριό Μάνδαλο, στη Σκύδρα και θα αναπαύεται μαζί με τον πατέρα του. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη