Νέα, περίεργα στοιχεία, για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα


Νέα στοιχεία για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα, προκύπτουν από τις ιατροδικαστικές εκθέσεις της Μαλένας και της Ιριδας, σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» στο ΑΝΤ1.


Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρθηκε πως οι ιατροδικαστικοί πραγματογνώμονες έχουν παρατηρήσει κοινά σημεία στις εκθέσεις τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας.

Συγκεκριμένα, στην έκθεση της Μαλένας υπάρχει μία σημείωση, που κάνει λόγο για «Εκτεταμένη κενοτοποιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων». Η αλλοίωση αυτή θα μπορούσε να οφείλεται και σε έλλειψη οξυγόνου. Στην περίπτωση της Ιριδας, οι γιατροί έχουν παρατηρήσει πως στον εγκέφαλο του παιδιού υπάρχουν αλλοιώσεις από ανοξυγοναιμία.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι ιατροδικαστές έχουν ζητήσει να εξεταστούν εκ νέου οι δύο εκθέσεις, ώστε να προσδιοριστούν τα κοινά στοιχεία.

Την ίδια ώρα, στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών ερευνών βρίσκεται και μια... περίεργη «σύμπτωση». 
Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, η Μαλένα και η Ίριδα πέθαναν στον ύπνο τους, ενώ στον ύπνο της έπαθε και το πρώτο περιστατικό η Τζωρτζίνα, που την οδήγησε στο Καραμανδάνειο. Επίσης στον ύπνο της έπαθε και την πρώτη ανακοπή, αλλά στον ύπνο της ήταν και ο θάνατός της στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Παράλληλα, έχει γίνει λόγος για τα βιντεοσκοπημένα μηνύματα της μητέρας με τα προβλήματα της Τζωρτζίνας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλη χρονική απόκλιση από την ώρα που ξεκινούσε το περιστατικό, σε σχέση με την ώρα που ξεκινούσε η καταγραφή του.

Τέλος, η μητέρα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Αγγελική Νικολούλη, είχε υποστηρίξει ότι η νοσηλεία της στη νευρολογική κλινική ήταν για ισχαιμικό επεισόδιο, κάτι που διαψεύδεται από τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους οι γιατροί. Σύμφωνα με αυτά, είχε αναφέρει στους γιατρούς ότι είχε κάποια προβλήματα δυσαρθρίας, με την τελική γνωμάτευση να κάνει λόγο για απλή κεφαλαλγία.

Επίσης, οι πληροφορίες από το ιατρικό ιστορικό αναφέρουν για τουλάχιστον 20 επισκέψεις-νοσηλείες στο νοσοκομείο για διάφορα ζητήματα, με τις εξετάσεις να είναι αρνητικές.

Προσέλαβε και τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα η μητέρα
Νέο δικηγόρο προσέλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών παιδιών της Πάτρας που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια υπό συνθήκες που διερευνώνται, μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Απο εδώ και στο εξής, την εκπροσώπηση της μητέρας αναλαμβάνει και ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη