Κωνσταντίνος Εμμανουήλ : Ποιος είναι ο χαρούμενος, νέος παίκτης του Survivor


Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που μπήκε στο ριάλιτι και έγινε αμέσως θέμα συζήτησης

Νέες αφίξεις είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2022. Μεταξύ αυτών και ο make up artist Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ενώ οι Διάσημοι και οι Μαχητές βρίσκονταν στις παραλίες, είδαν βάρκες να πλησιάζουν οι οποίες είχαν μέσα τους νέους παίκτες. Στην ομάδα των Διασήμων εισέβαλαν οι Νίκος Αντωνόπουλος και Νίκος Γιάννης, ενώ στους Μαχητές η Στέλλα Ανδρεάδου και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

H άφιξη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο Survivor 2022 έκανε το Twitter να «πάρει» φωτιά. Ο γνωστός performer και make up artist έγινε από την αρχή ο αγαπημένος των χρηστών του κοινωνικού δικτύου, ενώ στο επίκεντρο βρέθηκε η ηλικία του. Αρχικά οι τουιτεράδες δεν πείστηκαν πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι 37 ετών, ύστερα προσπάθησαν να βρουν ποιον τους θυμίζει. Σε κάθε περίπτωση ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε.

Ποιος είναι ο νέος παίκτης του Survivor 2022

Ο νέος παίκτης του Survivor, μόλις βρέθηκε στον στίβο μάχης άρχισε να αναλύει το βιογραφικό του και αναφέρθηκε στις μεγάλες συνεργασίες της καριέρας του.

Mάλιστα απευθύνθηκε και στον Αποστόλη Ρουβά, ενημερώνοντας τους τηλεθεατές ότι έχει συνεργαστεί με τον αδελφό του Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη.

Εκτός από make up artist ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δηλώνει και performer ενώ ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media έγινε όταν ο ίδιος ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο μιλούσε για τους κοιλιακούς του, αλλά και όσα κάνει καθημερινά προκειμένου να διατηρεί την εξωτερική του εικόνα.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κάνει τουλάχιστον 1.500 κοιλιακούς την ημέρα, συνδυάζοντάς τους πάντα με προπόνηση kick boxing, spinning ή crossfit.

Ένα μήνα πριν τη γέννησή του, ο πατέρας του έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Το γεγονός αυτό τον «σημάδεψε» και τον ανάγκασε να κυνηγά τα όνειρα και τους στόχους του ολομόναχος από πολύ μικρή ηλικία.

Το  Survivor 2022 αποτελεί για εκείνον ένα όνειρο ζωής. Θεωρεί πως δεν θα ξεχωρίσει μόνο λόγω της αντοχής του, αλλά και λόγω της έντονης προσωπικότητάς του. Στους μελλοντικούς συμπαίκτες και αντιπάλους του δεν έχει βρει ακόμη κάποια προσωπικότητα που να μοιάζει με τη δική του. Αυτό θεωρεί πως είναι και το δυνατό του «χαρτί» για να φτάσει μέχρι τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη