Χιλιάδες συλλήψεις Ρώσων διαδηλωτών, από το καθεστώς Πούτιν


Περισσότερες από 2.000 συλλήψεις διαδηλωτών κατά της εισβολής στην Ουκρανία σημειώθηκαν χθες στη Ρωσία, σύμφωνα με ανεξάρτητο παρατηρητήριο.
Τουλάχιστον 2.034 άνθρωποι που διαδήλωσαν κατά της στρατιωτικής επέμβασης στην Ουκρανία συνελήφθησαν χθες σε περίπου 30 πόλεις της Ρωσίας, δήλωσε η ΜΚΟ OVD-Info, η οποία ειδικεύεται στην παρακολούθηση διαδηλώσεων, σε νεότερη ενημέρωση που έδωσε.

Σχεδόν 10.000 διαδηλωτές έχουν συλληφθεί ως τώρα
Σύμφωνα με αυτή την πηγή, σχεδόν 10.000 διαδηλωτές έχουν συλληφθεί στη Ρωσία από τις 24 Φεβρουαρίου, ημερομηνία έναρξης των στρατιωτικών επιχειρήσεων. Ο φυλακισμένος Ρώσος αντίπαλος του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι κάλεσε τους Ρώσους να διαδηλώνουν καθημερινά απαιτώντας ειρήνη, παρά τον εκφοβισμό από τις αρχές.

Το TASS κάνει λόγο για 3.500 συλλήψεις την Κυριακή στη Ρωσία
Την ίδια ώρα, το πρακτορείο ειδήσεων TASS αναφέρει ότι την Κυριακή έγιναν περίπου 3.500 συλλήψεις διαδηλωτών, σε αντιπολεμικές διαμαρτυρίες κατά της εισβολής στην Ουκρανία .

Η αστυνομία στη Ρωσία συνέλαβε περίπου 3.500 διαδηλωτές σε αντιπολεμικές διαμαρτυρίες που έγιναν σε ρωσικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένων 1.500 διαδηλωτών στη Μόσχα και 750 στην Αγία Πετρούπολη, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο το υπουργείο των Εσωτερικών.






















ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη