Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 19 Μαρτίου


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Καλό Σαββατοκύριακο! Αγαπητέ Κριέ, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σε κάνει να λες πιο πολλά από όσο πρέπει, να έχεις πολλά νεύρα και να σοκάρεις με ποικίλους τρόπους, τον περίγυρο σου! Τα προβλήματα, εντοπίζονται κυρίως στις φιλικές σου συναναστροφές, όπου θα το παρακάνεις με την προκλητικότητα, την κόντρα και την υπερβολή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για σένα που είσαι ελεύθερος, υπάρχει ένα πρόσωπο μέσα από το φιλικό σου χώρο που ενδεχομένως, να κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον και να εξελιχθεί σε μία όμορφη σχέση! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις θετικές αλλαγές, νέες γνωριμίες και φλερτ!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα σε εργασιακά και οικονομικά θέματα! Ωστόσο η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα και νέες συμφωνίες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Καλό Σαββατοκύριακο! Αγαπητέ Ταύρε, το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, απαιτεί να επιστρατεύσεις ωριμότητα, υπομονή, ψυχραιμία, υπευθυνότητα και εντιμότητα! Πρέπει να αποφύγεις παρορμητικά συναισθηματικά ξεσπάσματα και νεύρα, κυρίως σε διαπροσωπικές σχέσεις, επικοινωνίες και συναντήσεις, ώστε να μην χαλάσεις την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθουν σήμερα ορισμένα απρόσμενα γεγονότα που αφορούν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, τα οποία ενδεχομένως να σε σοκάρουν και να σε απογοητεύσουν. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αναμένεις ρήξεις και εντάσεις με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο τομέας της εργασίας, πλήττεται από λάθος αποφάσεις και κόντρες! Οικονομικά δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές, ωστόσο η ημέρα δεν ενδείκνυται για συμφωνίες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Καλό Σαββατοκύριακο! Θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις άμεσα ωριμότητα, αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία σε όλες σου τις επαφές, επικοινωνίες, συναναστροφές και συναντήσεις, αγαπητέ Δίδυμε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού! Πες όχι στον αυθορμητισμό, τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου και την υπερβολική αισιοδοξία σου, αν δεν θες να παρασυρθείς σε λάθη που αργότερα θα μετανιώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για ανεξαρτησία και επανάσταση, θα φέρει προβλήματα στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες, νέες σχέσεις και νέα ξεκινήματα, αφού μάλλον θα κάνεις λάθος επιλογές και θα πάρεις λάθος αποφάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο υπερβολικός ενθουσιασμός σου, σε παρασύρει σε ανώριμες γκάφες σε καριέρα και στον οικογενειακό τομέα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Καλό Σαββατοκύριακο! Φίλε Καρκίνε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, πιθανόν να το παρακάνεις και ξεπεράσεις τα όρια με την συμπεριφορά σου, με αποτέλεσμα να μιλήσεις αρκετά άσχημα μέσα στα νεύρα σου, τις οποίες όμως δεν εννοείς! Μάθε να δίνεις δεύτερες ευκαιρίες, ιδίως σε αυτούς που αγαπάς και σε αγαπούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος και μπλεγμένος σε μία παράνομη ερωτική ιστορία, τότε είναι πιθανό σήμερα, να κινδυνέψεις από αποκαλύψεις, που θα βάλουν σε κίνδυνο την σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος και θες μία νέα γνωριμία, φρόντισε να κρατάς μικρό καλάθι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, θα υπάρξουν έξοδα και οφειλές σε αγχώνουν και σε πιέζουν αρκετά! Στον τομέα της καριέρας, φρόντισε να διατηρήσεις ήρεμες, τις συναδελφικές σου σχέσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Καλό Σαββατοκύριακο! Σήμερα φίλε Λέοντα, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού πλήττει αρκετά, τις σπουδαίες για εσένα, διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές. Μέσα από επαφές και συνομιλίες, θα υπάρξουν παρερμηνείες, παρεξηγήσεις, λάθος εκφράσεις, νευρικότητα και λεκτική επιθετικότητα, που θα προκαλέσει ρήξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν ορισμένα ξαφνικά γεγονότα που αφορούν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, τα οποία θα σε απογοητεύσουν και θα σε θυμώσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε ρήξεις, καυγάδες και εντάσεις με το έτερον σου ήμισυ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ορισμένες συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις ίσως κλονιστούν από ξεσπάσματα και κόντρες! Οικονομικά. καλό θα ήταν να αποφύγεις συμφωνίες και επενδύσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Καλό Σαββατοκύριακο! Πολλές δυσκολίες θα έχει η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Παρθένε, λόγω της όψης Τετραγώνου Αφροδίτης-Ουρανού! Φρόντισε όλες τις λεπτομέρειες, σε κάθε δράση της καθημερινότητάς σου και οργάνωσε όπως πρέπει τον χρόνο σου για τυχόν υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, προκειμένου να τα προλάβεις όλα και να έχεις και την ευκαιρία να ξεκουραστείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην μπλέξεις αισθηματικά με επαγγελματικά ζητήματα, διότι εκτίθεσαι σε αδιάκριτα βλέμματα συναδέλφων και προκαλείς σχόλια! Αν είσαι δεσμευμένος, βάζεις όλα τα άλλα προτεραιότητα και όχι το άλλο σου μισό, γεγονός που θα φέρει γκρίνιες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα υπάρξουν λάθη, ανατροπές, αλλά και πιθανές ρήξεις! Οικονομικά, θα μετανιώσεις για ορισμένες οικονομικές δαπάνες σήμερα!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Καλό Σαββατοκύριακο! Με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, αισθάνεσαι φίλε Ζυγέ, πως θες να το «ρίξεις έξω»! Ωστόσο, ορισμένα ξαφνικά γεγονότα και ορισμένες έντονες καταστάσεις, θα σε αποσυντονίσουν και θα φέρουν κόντρες και καυγάδες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, θα υπάρξουν σίγουρα κάποιες απρόσμενες δυσάρεστες εξελίξεις στην αισθηματική ζωή, οι οποίες θα σε φέρουν στα όρια σου! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να αναμένεις έντονες ρήξεις, ενώ αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να αποφύγεις επιπόλαια συμπεριφορά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία κάνεις πολλά λάθη, τα οποία πιθανόν να σε εκθέσουν! Πες όχι στο ρίσκο σήμερα και στα τυχερά παιχνίδια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Καλό Σαββατοκύριακο! Αγαπητέ Σκορπιέ, το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σε επηρεάζει άμεσα και πρέπει να δείξεις προσοχή! Η όψη θα «χτυπήσει» τον ευαίσθητο τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, όπου λόγω κάποιων ξαφνικών καταστάσεων και συγκυριών, πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις και καυγάδες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να αποφύγεις ρήξεις, γκρίνια και μουρμούρα! μέσα στο χώρο του σπιτιού, όπως επίσης και να φροντίσεις να μην «κουβαλάς» τα επαγγελματικά σου προβλήματα μέσα στο χώρο της οικίας! Αν είσαι ελεύθερος, μείνε μακριά από το ερωτικό σου παρελθόν, γιατί σίγουρα θα πληγωθείς και θα εκνευριστείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά πιθανόν να υπάρξουν κάποια απρόσμενα έξοδα, που αφορούν το σπίτι! Επαγγελματικά, είσαι ιδιαίτερα εύθικτος σήμερα και τα βάζεις με όλους, χωρίς λόγο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Καλό Σαββατοκύριακο! Η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Τοξότη, σε προειδοποιεί να προσέξεις τις λέξεις σου και τις κοινωνικές επαφές σου! Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σε παρασύρει σε παρορμητικά λάθος λόγια και γενικά, άλλα θες να πεις και άλλα λες! Επιπλέον και οι γύρω σου θα είναι κάπως επιθετικοί και ψυχροί απέναντι σου, γεγονός που πολλές φορές, θα σε φέρει στα όρια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σχέση σου θα αντιμετωπίσει ορισμένα επικοινωνιακά προβλήματα σήμερα, που πολύ πιθανόν να οδηγήσουν σε κόντρες και παρεξηγήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να σκέφτεσαι πολύ πριν μιλήσεις και κυρίως πριν εκνευριστείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, αλλά και στα οικονομικά σου θέματα, δεν ενδείκνυται η ημέρα για υπογραφές, συμφωνίες και αποφάσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Καλό Σαββατοκύριακο! Αγαπητέ Αιγόκερε, με το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα γίνεις λίγο πιο πεισματάρης στις απόψεις και τις ιδέες σου! Οι συνομιλητές σου, θα σε θεωρήσουν ιδιαίτερα ισχυρογνώμων και εγωκεντρικό, γεγονός που ενδεχομένως να φέρει ρήξεις, παρεξηγήσεις και κόντρες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να προκληθούν κάποιες κόντρες με το ταίρι σου, κυρίως λόγω ζήλιας και κτητικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, η ιστορία με το άτομο που σε ενδιαφέρει, δεν προχωρά σε βήματα βελτίωσης σήμερα, ιδίως διότι εσύ έχεις την τάση να τα θες όλα δικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις! Οικονομικά έρχονται πιέσεις, κυρίως λόγω παραλθοντικών εξόδων που έκανες και τώρα μετανιώνεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Καλό Σαββατοκύριακο! Φίλε Υδροχόε, η σημερινή ημέρα, θέλει αυτοσυγκράτηση, υπομονή, ωριμότητα και ουσιαστική προσοχή σε επαφές, συνομιλίες και μετακινήσεις! Η όψη Τετραγώνου Αφροδίτης-Ουρανού, θα φέρει ανατρεπτικά ξαφνικά γεγονότα, κατά τα οποία, πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος και ψύχραιμος και να μην αντιδράς παρορμητικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος ορισμένα νέα, μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και συνομιλίες, που αφορούν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα σε απογοητεύσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε τσακωμούς, καυγάδες, κόντρες και ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο εργασιακός, αλλά και ο οικονομικός τομέας, θα κλονιστούν από ορισμένες ξαφνικές ανατρεπτικές καταστάσεις! Να είσαι προετοιμασμένος!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Καλό Σαββατοκύριακο! Σήμερα δεν είναι η ιδανική ημέρα να εμπιστευτείς τους άλλους τυφλά, αγαπητέ Ιχθύ! Δυστυχώς, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, κάποια μυστικά σου κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν, από άτομα που έκανες το λάθος να στηριχτείς επάνω τους και να τους δείξει εμπιστοσύνη! Δεν είναι κατάλληλη στιγμή, να ακολουθείς το ένστικτο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε ελεύθερος, κρυφές σχέσεις, μυστικά ερωτικά μηνύματα, παρασκηνιακές αισθηματικές δράσεις και ψέματα, τώρα βγαίνουν στην φόρα και γκρεμίζουν κάποια όνειρα που είχες για την αισθηματική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν έχεις όρεξη σήμερα για δουλειά και αφήνεις πίσω σημαντικές υποχρεώσεις! Πολλές και οι οικονομικές πιέσεις σήμερα, κυρίως λόγω παρελθοντικών λαθών!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη