Θεσσαλονίκη : Ανδρας εισέβαλε σε κατάστημα και απήγαγε γυναίκα υπάλληλο


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 14/3, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όταν ένας άνδρας με ψυχολογικά προβλήματα, ακινητοποίησε και άρπαξε μια 44χρονη γυναίκα μέσα από την επιχείρηση που εργαζόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος δράστης ελληνικής καταγωγής, έφτασε στην επιχείρηση που εργάζεται το θύμα, στην οποία δούλευε και ο ίδιος στο παρελθόν και αφού την ακινητοποίησε, στη συνέχεια την έβαλε με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο και την οδήγησε έξω από ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, σε κοντινή απόσταση.
Τότε, της έδωσε ένα σημείωμα που έγραφε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, άνω των δέκα εκατομμυρίων ευρώ και της ζήτησε να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης που εργαζόταν προκειμένου να του το παραδώσουν. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να την απειλούσε διαρκώς για τη σωματική της ακεραιότητα σε περίπτωση που δεν έκανε όσα της έλεγε.

Ο δράστης στη συνέχεια άφησε ελεύθερη την 44χρονη γυναίκα, ενώ δυνάμεις της αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο, τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 37χρονος είναι της αρπαγής και της απόπειρας εκβίασης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη