Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 25 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 25 Απριλίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα είσαι πολύ ανοιχτός και δεχτικός σε κάθε συναισθηματική προσέγγιση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Η μεγαλύτερη ωστόσο ευχαρίστηση, είναι μία ευχάριστη είδηση που θα έρθει κατά την διάρκεια της ημέρας, παρασκηνιακά και θα σου δώσει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μία γνωριμία έρχεται, με ένα άτομο αρκετά σοβαρό, σταθερό, ουσιαστικά γοητευτικό, συνεπές και συνεσταλμένο! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις επιτέλους σιγουριά και εμπιστοσύνη προς το ταίρι σου, αφού θα σου δείξει έμπρακτα όλη την αγάπη του!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, επανέρχονται κάποιες παλιές υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις άμεσα! Οικονομικά δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις!


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, θα απολαύσεις πολλές στιγμές όπου με καλή παρέα και φίλους, με γέλιο, χαρά και διασκεδάσεις! Αναζητάς την επιβεβαίωση από τους άλλους και φυσικά το καταφέρνεις με ευκολία, αφού έχεις όλη την προσοχή επάνω σου! Ζητήματα που έχουν να κάνουν με κοινωνικές ομάδες που ανήκεις, βελτιώνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα απολαμβάνεις κατακτήσεις και θαυμαστές που δίνουν μάχη για να σε κερδίσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι μάλλον εύθικτος και απαιτητικός απέναντι στο άλλο σου μισό, κυρίως γιατί δεν ανέχεσαι να σε παραμελεί ούτε στιγμή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά απολαμβάνεις επαίνους και θαυμασμό! Στα οικονομικά, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, γιατί ξοδεύεις επιπόλαια και αλόγιστα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα διαπιστώσεις πως δεν είναι τελικά εύκολη υπόθεση να σου αφεθεί κάποιος συναισθηματικά. Νιώθεις πως οι άλλοι απομακρύνονται από σένα χωρίς λόγο, ενώ οι πρακτικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες αυξάνονται χωρίς σταματημό! Όπως και να έχει, η κοινωνική σου εικόνα, βελτιώνεται με ποικίλους τρόπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σήμερα, όσο κι αν σε αγαπά, δεν θα σου εκφράσει με τα λόγια του όλα όσα αισθάνεται για σένα, αλλά μέσα από τις πράξεις του, θα φροντίζει να σου αποδεικνύει συνεχώς τα πλούσια συναισθήματα του! Αν είσαι ελεύθερος, ένα ειδύλλιο μέσα στο χώρο εργασίας, σε ανανεώνει και σε συναρπάζει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά βάζεις φρένο στα έξοδα, γιατί μάλλον πιέστηκες από τις υποχρεώσεις! Εργασιακά, κάθε δραστηριότητα την σημερινή ημέρα, στέφεται από επιτυχία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Καρκίνε καταφέρνεις να ξεφύγεις από τα τελευταία μπερδέματα σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές και απολαμβάνεις αισιοδοξία και τύχη! Συγκεκριμένα, κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και επιλέγεις εσύ ποιοι θα έχουν προτεραιότητα στην ζωή σου και στην καρδιά σου και ποιοι μπορούν να σου δίνουν μόνο χαρά και χαμόγελα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος μία νέα συναρπαστική γνωριμία έρχεται σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις ξανά ικανοποίηση και σιγουριά μέσα στη σχέση και απολαμβάνεις με το έτερον σου ήμισυ, στιγμές ρομαντισμού, τρυφερότητας και ζεστασιάς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι δύσκολες καταστάσεις που θα έρθουν στην εργασία, δεν θα σε πτοήσουν, αφού θα είσαι συνεχώς σε εγρήγορση! Οικονομικά, πνίγεσαι από χρέη και εκκρεμότητες!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα φίλε Λέοντα, είναι σίγουρα ένα δύσκολο πάζλ για εσένα! Πολλές από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, θα έχουν έναν αινιγματικό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η καχυποψία σου και η επιφυλακτικότητα σου! Είναι ανάγκη την σημερινή ημέρα, να νιώσεις ότι οι επαφές σου έχουν βάθος και ουσία και ότι διακρίνονται από διαφάνεια και ειλικρίνεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπερδεύεις σήμερα πολλές φορές το πάθος, με τον αληθινό έρωτα και την πραγματική αγάπη, με αποτέλεσμα να υπάρξει η πιθανότητα μίας ερωτικής παθιασμένης σχέσης με ημερομηνία λήξης, γεγονός που θα σε πληγώσει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν κόντρες, λόγω ζήλιας και ανασφάλειας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα δεις και τις δύο όψεις του νομίσματος σήμερα! Από την μια άτομα που σε στηρίζουν έντιμα και από την άλλοι άτομα που σε φθονούν! Οικονομικά, θα υπάρξει μόνο εύνοια και αύξηση εσόδων!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, να αναμένεις γεγονότα και συγκυρίες, ειδήσεις και μηνύματα, που θα σου δώσουν χαρά και μία διαφορετική θεωρία για την ζωή και κυρίως τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, οι οποίες εξομαλύνονται και ενδυναμώνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να αφήνεις το χώρο και τον χρόνο που χρειάζεται το ταίρι σου και θα δεις πως θα σε πλησιάσει τελικά περισσότερο, αφού θα αναπτυχθούν με αυτόν τον τρόπο τα συναισθήματά του! Αν είσαι ελεύθερος, θα κινήσεις σίγουρα το ενδιαφέρον του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά, θα χρειαστεί να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες για νέες συμφωνίες, συνεργασίες, υπογραφές και έγγραφα!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά
Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα δώσεις αγώνα και θα καταφέρεις με επιτυχία να ξεπεράσεις πρακτικά προβλήματα, μία και καλή! Πέρα όμως από την κουραστική πλευρά της ημέρας, θα έρθουν και ευκαιρίες, που θα σου δώσουν την δυνατότητα να διορθώσεις και να βελτιώσεις την εμφάνιση σου και την καθημερινότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να σου φανεί σήμερα, πως το ταίρι σου, είναι αρκετά ψυχρός και συγκρατημένος, με αποτέλεσμα να γίνεται πιο δύσκολη η συναισθηματική επικοινωνία μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, παραδίνεσαι άνευ όρων σε έναν νέο έρωτα που θα ξυπνήσει μέσα σου τα πιο τρυφερά συναισθήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, βάλε σήμερα στόχους που έχουν πραγματική ουσία και θα δεις πως σταδιακά θα εκπληρωθούν! Οικονομικά είσαι διατεθειμένος να κάνεις θυσίες για χάρη των άλλων, αλλά αυτό θα σου στοιχήσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Σκορπιέ διασκεδάζεις και περνάς υπέροχα! Ετοιμάσου για καλή φήμη, ανανέωση και θετικές αλλαγές που θα έρθουν στην ζωή σου και θα σου δώσουν πολλά χαμόγελα! Παρόλο που δεν το συνηθίζεις, επιλέγεις να δράσεις σήμερα, εντελώς αυθόρμητα και ανέμελα και μάλιστα το απολαμβάνεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με το έτερον σου ήμισυ και ανανεώνετε την σχέση σας με ποικίλους τρόπους, ιδίως ψυχαγωγικούς. Αν είσαι ελεύθερος, ξεχνάς ταμπού, όρους και κανόνες και αφήνεσαι σε έναν νέο συναρπαστικό έρωτα που έρχεται στην ζωή σου, πιθανόν με την βοήθεια ενός φίλου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες υπερβολικές και ίσως αναρχικές ιδέες και συμπεριφορές που επιδεικνύεις τώρα, θα φέρουν προβλήματα και σε εργασία, αλλά και στον οικονομικό τομέα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σε χαρακτηρίζουν τρυφερές συναισθηματικές εκδηλώσεις, διαίσθηση και φαντασία! Στην οικογενειακή ζωή, βάλε κάποια όρια και διόρθωσε οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις! Θέματα που αφορούν σπίτι, παρελθόν και ακίνητα, ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας για σένα είναι σήμερα ευαίσθητος, τρυφερός, ρομαντικός, αγαπησιάρης και γεμάτος συναισθηματισμό! Ωστόσο, ημέρα σε παρασύρει σε παράνομους έρωτες ή και παρελθοντικούς και αλλά στο τέλος να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της δουλειάς, σε βοηθά η αυξημένη δημιουργικότητα σου, αλλά σε βάζει σε μπελάδες η αφηρημάδα σου! Οικονομικά έχεις ευκαιρία να οργανωθείς και να κάνεις σχέδια, τα οποία όμως θα υλοποιηθούν αργότερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είσαι αρκετά ενθουσιώδης, οξυδερκής, παρορμητικός και έτοιμος για νέα ξεκινήματα! Για να υλοποιηθούν τα σχέδια σου, ώστε να πραγματοποιηθούν την σημερινή ημέρα, πρέπει να παραμείνεις υπομονετικός, ολιγαρκής και ταπεινός! Επικοινωνίες, συμφωνίες και μετακινήσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ετοιμάσου να αρπάξεις ευκαιρίες και να διακρίνεις καινούργιους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σου, γεμάτους ερωτικές ευκαιρίες και προοπτικές για νέα ξεκινήματα! Καλό θα ήταν όμως, να μειώσεις έπαρση και επιθετικότητα στο φλερτ και γενικά στις ερωτικές σου επαφές, γιατί πιθανόν να προσβάλλεις το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα δεν ανέχεσαι επαγγελματική και οικονομική καταπίεση και λόγω της ανάγκης σου για ανεμελιά, θα υπάρξουν απώλειες που δεν υπολόγιζες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα φίλε Υδροχόε, μέσα από συγκυρίες, γεγονότα και διαπροσωπικές σχέσεις, θα σου δώσει εύκολα την σιγουριά και την ασφάλεια, που αναζητούσες! Επιτέλους αποδείχθηκε η αυθεντικότητα, η ποιότητα και η σταθερότητα του χαρακτήρα σου, όπως και η αξιοπιστία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις πως το ταίρι σου, όσο περνά ο καιρός και παραμένει στη ζωή σου, τόσο πιο ειλικρινή είναι αυτά που αισθάνεται για σένα και τόσο πιο πολύ δένεστε μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει, να έχεις αρκετή υπομονή και επιμονή προς το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία θα πρέπει να αποδείξεις ότι όντως δουλεύεις σκληρά και συνεχώς, αφού σήμερα αυτό αμφισβητείται από κάποιους! Οικονομικά, τα νέα είναι μόνο θετικά, γι’αυτό κάνει κινήσεις και νέα ξεκινήματα άμεσα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, σήμερα οφείλεις να γίνεις πιο καχύποπτος απ’ότι συνήθως και γι’αυτό μην παίρνεις τις μετρητοίς τα όσα σου λένε οι γύρω σου! Έχεις την τάση να μπερδεύεις τα συναισθήματά σου με τις σκέψεις της στιγμής και ίσως παρασυρθείς και εμπιστευτείς τον οποιοδήποτε, γι’αυτό προσοχή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο άτομο, να ξέρεις, πως για να καταφέρεις να κερδίσεις μία θέση στην καρδιά του, θα πρέπει να είσαι πιο χαλαρός, παιχνιδιάρης και άνετος απέναντί του! Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί σήμερα να αποφύγεις συναισθηματικές καταπιέσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία έρχεται κάτι καινούργιο και πραγματικά σε ενθουσιάζει! Ο ενθουσιασμός αυτός ωστόσο, κάνει κακό στα οικονομικά σου, αφού ξοδεύεις αλόγιστα σήμερα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη