90 Lamborghini, 1.117 Porsche και 189 Bentley στον βυθό της θάλασσας

Νέες πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα που κατέληξαν στο βυθό της θάλασσας κατά τη βύθιση του πλοίου Felicity Ace την 1η Μαρτίου στον Ατλαντικό, βλέπουν το φως της δημοσιότητας χάρη στον ιστότοπο importininfo.com που παρέχει υπηρεσίες live εντοπισμού πλοίων.

Με βάση τα νέα δεδομένα, στο Felicity Ace βρίσκονταν 3.828 οχήματα, μεταξύ των οποίων κάποια πανάκριβα supercars, αλλά και μερικά λιγότερο αστραφτερά, μεταχειρισμένα τετράτροχα. Ειδικότερα, στο πλοίο υπήρχαν 1.117 αυτοκίνητα της Porsche, 561 Volkswagen, 1.944 Audi, 189 Bentley και πάνω από 90 Lamborghini.

Άδοξο τέλος είχαν δεκάδες Lamborghini Huracan, Urus και Αventador, Bentley Continental Flying Spur, Continental GT, Continental GTC και Bentayga, Porsche Cayenne και Panamera αλλά και ακριβά μοντέλα της Audi όπως τα TT και Ε-Tron.

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά το ναυάγιο, οι διοικούντες των Bentley, Lamborghini και Porsche κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αντικαταστήσουν τα… πνιγμένα οχήματα και ήδη έχουν δρομολογηθεί κάποιες παραδόσεις στις Η.Π.Α.

Ανάμεσα στα μεταχειρισμένα μοντέλα, υπήρχαν ένα Honda Prelude Sir του 1996, το οποίο κατευθυνόταν προς τις Η.Π.Α. προκειμένου να υποβληθεί σε κάποια επισκευή αλλά και ένα ένα Land Rover Santana του 1977 που ουσιαστικά αποτελεί ένα Land Rover Defender το οποίο κατασκευάστηκε στην Ισπανία υπό το έμβλημα της εταιρείας Santana.

Μεταχειρισμένη, επίσης, ήταν μια Porsche Cayenne του 2015, ένα VW Jetta (2017), μια BMW 750i (2007) και κάποια τρακτέρ.

Υπενθυμίζεται ότι το πλοίο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι του Έμντεν της Γερμανίας στις 10 Φεβρουαρίου, με τελικό προορισμό το λιμάνι του Ντέισβιλ στο Ροντ Άιλαντ των ΗΠΑ.

Τελικά, το πλοίο βυθίστηκε την 1η Μαρτίου, περίπου 220 ναυτικά μίλια από τις ακτές των Νήσων Αζόρες της Πορτογαλίας, με τις Porsche και Lamborghini να υφίστανται απώλεια κερδών ύψους 155 εκ. δολαρίων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη