Συνελήφθη η μητέρα των τριών παιδιών που τα έτρωγαν ποντίκια και κατσαρίδες


«Έχουν δαγκώματα από ποντίκια και έντομα σε όλο τους το σώμα» 

Όπως προκύπτει, ο Κρητικός ναυτικός, πατέρας των παιδιών, επιστρέφοντας από ένα ταξίδι, επισκέφθηκε το διαμέρισμα που είχε ενοικιάσει για να διαμένουν τα δυο κοριτσάκια ηλικίας 2 και 4 ετών που είχε αποκτήσει με την 30χρονη Αλβανίδα εν διαστάσει σύζυγό του και το 6χρονο αγοράκι που εκείνη απέκτησε με έναν σύντροφό της και όταν διαπίστωσε ότι τα παιδιά του ζούσαν σε τρώγλη που τα κατασπάρασσαν τα τρωκτικά, ενημέρωσε την Αστυνομία.

Οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα, χωρίς να χάσουν χρόνο, έψαξαν την υπόθεση για να αποκαλύψουν το δράμα που ζούσαν τα τρία αδερφάκια.
Συνελήφθησαν ο σύντροφος και η μητέρα τριών παιδιών, ηλικίας από τριών έως εννέα ετών, ελληνικής καταγωγής, τα οποία ζούσαν κάτω από τραγικές συνθήκες στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

«Τα παιδιά, ηλικίας από τριών έως εννέα ετών, βρέθηκαν να ζουν υπό συνθήκες φρικτής παραμέλησης», όπως ανακοίνωσε το "Χαμόγελο του Παιδιού". «Ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και μάλλον έχουν πληγές από αυτά», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του Οργανισμού.

«Πρόκειται για τρία παιδιά ελληνικής καταγωγής. Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, κακοποιούσε και τον πατέρα. Έπειτα από καταγγελία, τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή της Εισαγγελίας στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα. Οι άνθρωποι του "Χαμόγελου του Παιδιού" μεταφέρουν αυτή τη στιγμή τα παιδιά σε νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους και να λάβουν τις πρώτες βοήθειες», δήλωσε νωρίτερα στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του Οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος, ενώ προσέθεσε πριν από λίγο: «Τα παιδιά είναι τώρα στο νοσοκομείο Παίδων μαζί με ανθρώπους μας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη