Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 ΑπριλίουΤα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Απριλίου


ΚΡΙΟΣ


Γενικά


Καλό μήνα! Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου, σε μετατρέπει στον πρωταγωνιστή της ημέρας, ξεκάθαρα! Όλα τα βλέμματα είναι τώρα επάνω σου και εσύ έχεις επιτυχία, όσον αφορά τους μελλοντικούς στόχους σου, αφού βρίσκεις τον ορθό τρόπο για να τους εκπληρώσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις


Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες, προτάσεις και εξομολογήσεις, ευχάριστα νέα, αλλά και ανανέωση του στυλ σου, που θα φέρει κατακτήσεις στον δρόμο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου θα βελτιωθεί στο έπακρο!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Πετυχαίνεις σήμερα επαγγελματικούς στόχους και σκοπούς, με ευκολία! Οικονομικά, αν σταματήσεις τα επιπόλαια έξοδα, θα δεις πως έχεις εύνοια!


ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά


Καλό μήνα! Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο ζώδιο του Κριού, σε ωθεί να επιλέξεις την μοναξιά σου και να την εκμεταλλευτείς εποικοδομητικά! Καλό θα είναι να αποφύγεις την σημερινή ημέρα, την πολυκοσμία και τον κοινωνικό όχλο, προκειμένου να βρεις σημαντικές λύσεις, να πάρεις ορθές αποφάσεις και κυρίως να ηρεμήσεις, απαλλάσσοντας τον εαυτό σου, από άγχη και φοβίες!


Αισθηματικές Προβλέψεις


Αν είσαι ελεύθερος, λες όχι στα επιφανειακά φλερτ και τους ανούσιους και εφήμερους έρωτες! Ασχολείσαι με έναν έρωτα μεγάλο και ανεκπλήρωτο! Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε απαγορευμένους έρωτες!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα οικονομικά σου, βελτιώνονται αρκετά! Επαγγελματικά, θα έχεις ορισμένα προβλήματα, κυρίως λόγω της ασθενούς σου μνήμης και της αφηρημάδας σου!


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά


Καλό μήνα! Φίλε Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, στο Ζώδιο του Κριού, είναι μία υπέροχη ευκαιρία για αλλαγές! Επιπλέον, θα κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, θα αφήσεις πίσω τα παρελθοντικά προβλήματά σου, θα αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει και σε ταλαιπωρεί στην καθημερινότητα σου και θα έχεις μόνο χαρές, μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους!


Αισθηματικές Προβλέψεις


Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση ή ο γάμος σου, θα έχει μόνο ανανεωτικές στιγμές, την σημερινή ημέρα! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για πολλές νέες γνωριμίες, φλερτ και εξομολογήσεις! Όλα αλλάζουν και όλα βελτιώνονται, στον έρωτα!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Οικονομικά θα υπάρξει εύνοια, αφού θα βρεις σπουδαίες λύσεις για παρελθοντικά προβλήματα! Επαγγελματικά, έρχεσαι πιο κοντά σε συνεργάτες και συναδέλφους, γεγονός που εξυπηρετεί τους σκοπούς σου!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά


Καλό μήνα! Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο Ζώδιο του Κριού, είναι η κατάλληλη για να προχωρήσεις σε δράσεις , που θα βελτιώσουν την φήμη σου και θα σου προσφέρουν κοινωνική καταξίωση και κύρος. Φρόντισε να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί τώρα έξυπνα, συνετά και ώριμα, ώστε να αγγίξεις την επιτυχία και να κερδίσεις τον σεβασμό των άλλων!


Αισθηματικές Προβλέψεις


Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκεις τις απαραίτητες ισορροπίες στην σχέση σου, ώστε να δράσεις για τους ουσιαστικούς ερωτικούς σου στόχους, κατακτώντας τους! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέες γνωριμίες, για να σε κάνουν να καταλάβεις πόσο πολύ αξίζεις και έτσι, να ανεβάσεις τα στάνταρ σου!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Απόλυτα ευνοημένα είναι τα επαγγελματικά σου ζητήματα! Πες ναι σε νέα ξεκινήματα! Οικονομικά, σταματάς τις λάθος κινήσεις και όλα βελτιώνονται!


ΛΕΩΝ


Γενικά


Καλό μήνα! Αγαπητέ Λέοντα, η Νέα Σελήνη που λαμβάνει μέρος σήμερα, στο ζώδιο του Κριού, είναι ιδιαίτερα τυχερή, ευνοϊκή, εποικοδομητική και θετική για εσένα! Έχεις την σπουδαία ευκαιρία, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα κάθε είδους, που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τις ευχάριστες εμπειρίες σου, να ταξιδέψεις, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να έχεις εποικοδομητικές επαφές και να πετύχεις υψηλούς στόχους!


Αισθηματικές Προβλέψεις


Αν είσαι, μέσα από συνομιλίες και ψυχαγωγικές εξόδους ψυχαγωγίας, βελτιώνεται η σχέση σου με το άλλο σου μισό και ανανεώνεται στο έπακρο! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, ραντεβού, ευχάριστα νέα και ενδιαφέρουσες γνωριμίες!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στην καριέρα, θα έρθουν εξελίξεις που θα επηρεάσουν μόνο θετικά τη ζωή σου! Οικονομικά, είσαι υπερβολικά γενναιόδωρος και θα κινδυνεύσεις να ξεμείνεις!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά


Καλό μήνα! Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Κριό, θα σου δώσει την ωφέλιμη ευκαιρία, να ανανεωθείς ποικιλοτρόπως, να ενδυναμωθείς και να αναγεννηθείς ψυχολογικά, αλλά και πρακτικά. Κατάλληλη στιγμή, για να επανεξετάσεις ορισμένες διαπροσωπικές σχέσεις, βγάζοντας τις τοξικές από την ζωή σου, με πολύτιμο βοηθό την διορατικότητα σου!


Αισθηματικές Προβλέψεις


Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέα ρομαντική, γοητευτική και συναρπαστική γνωριμία, η οποία θα αλλάξει ριζικά όλη σου την ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος με το έτερον ήμισυ αναζωπυρώνεται και αυξάνεται και έτσι, μπορείτε μαζί να απολαύσετε καυτές στιγμές!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Η ημέρα θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τα οικονομικά σου ζητήματα στο έπακρο! Επαγγελματικά, μία αποκάλυψη την σημερινή ημέρα, θα εξυπηρετήσει απόλυτα τους σκοπούς σου!


ΖΥΓΟΣ
Γενικά


Καλό μήνα! Φίλε Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στο απέναντι σου ζώδιο, αυτό του Κριού, φέρνει ορισμένες σπουδαίες αλλαγές σήμερα, οι οποίες θα έχουν μια ευεργετική και ιδιαίτερα επίδραση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Ιδανική ημέρα, για πρωτοβουλίες, νέα ξεκινήματα, εξομάλυνση προβληματικών σχέσεων και επίλυση διαφωνιών και παρεξηγήσεων!


Αισθηματικές Προβλέψεις


Αν είσαι ελεύθερος, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να βρεις το άλλο σου μισό, αφού μπορείς να αναμένεις ποιοτικό φλερτ και μία νέα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις την σημερινή ημέρα, την απόφαση για κάποιο είδος επισημοποίησης!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Σήμερα μια συνεργασία ή μία συναδελφική σχέση, θα βοηθήσει να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου! Οικονομικά, κράτησε σωστές ισορροπίες και τότε θα δεις, πως θα έχεις κέρδος!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά


Καλό μήνα! Αγαπητέ Σκορπιέ, λόγω της Νέας Σελήνης στον Κριό που πραγματοποιείται σήμερα, θα μπορέσεις επιτέλους να βάλεις την ζωή σου σε τάξη και οργάνωση! Βελτιώνεις στο έπακρο την καθημερινότητά σου και επιπλέον, αρπάζεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με την σωματική σου κατάσταση και την εξωτερική σου εμφάνιση!


Αισθηματικές Προβλέψεις


Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο της δουλειάς σου, από ένα άτομο που ούτε καν φανταζόσουν πως σε βλέπει ερωτικά! Αν είσαι δεσμευμένος, αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στο άλλο σου μισό, ακόμα κι αν είναι αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμά σου!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Οικονομικά, θα υπάρξουν μικρά και αναμενόμενα έξοδα! Απόλυτα θετικές οι επαγγελματικές σου εξελίξεις την σημερινή ημέρα!


ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά


Καλό μήνα! Φίλε Τοξότη, ώρα να περάσεις υπέροχα και να λάμψεις! Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο φιλικό για σένα, ζώδιο του Κριού, σου δίνει την σπουδαία ευκαιρία, να διασκεδάσεις, να εκμεταλλευτείς την δημιουργικότητα σου, να προβάλλεις τον βελτιωμένο εαυτό σου, να χορτάσεις απολαύσεις που σε ευχαριστούν, να κοινωνικοποιηθείς και να απολαύσεις τον θαυμασμό των άλλων!


Αισθηματικές Προβλέψεις


Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική εποχή για εσένα και το έτερον ήμισυ και θα περάσετε υπέροχα μαζί σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις σου σήμερα, θα είναι άπειρες, απανωτές και ιδιαίτερα αξιόλογες! Απόλαυσε το!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Οικονομικά, ξοδεύεις αλόγιστα και αυτό θα σου φέρει απώλειες! Επαγγελματικά, κερδίζεις, λόγω της ενισχυμένης σου δημιουργικότητας!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά


Καλό μήνα! Αγαπητέ Αιγόκερε, η πρωτομηνιάτικη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, εγκαινιάζει μια σπουδαία περίοδο για εσένα, κατά την οποία η ενασχόληση σου με την οικογένεια σου και το σπίτι σου, θα φέρει μόνο θετικά αποτελέσματα! Είναι η κατάλληλη ημέρα, για να κάνεις τις απαραίτητες δράσεις, ιδίως αν έχεις σκοπό να κάνεις κάποια νέα οικιακά ξεκινήματα!


Αισθηματικές Προβλέψεις


Αν είσαι ελεύθερος, θα ασχοληθείς σήμερα, με έναν έρωτα του παρελθόντος! Θα μπορέσεις με ποικίλους τρόπους, να συναντήσεις μια παλιά αγάπη και να επιδιώξεις επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, το ενδεχόμενο συγκατοίκησης ή επισημοποίησης+, είναι πολύ πιθανό τώρα!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Κατάλληλη η σημερινή ημέρα, για να διορθώσεις παρελθοντικά λάθη στον εργασιακό και τον οικονομικό τομέα!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά


Καλό μήνα! Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού! Θα έχεις την εποικοδομητική δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς, να ανοίξεις νέους δρόμους κάθε είδους και να επωφεληθείς από ειδήσεις, συναντήσεις, μετακινήσεις, συνομιλίες, επαφές και γνωριμίες! Ανανεώνεις σχέσεις με αδέρφια και γείτονες!


Αισθηματικές Προβλέψεις


Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις, φλερτ μέσω διαδικτύου και πολλές κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και το άλλο σου μισό, θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από την πεζή καθημερινότητα και την ρουτίνα και να ανανεωθείτε, μέσα από κοινές ψυχαγωγικές δραστηριότητες!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Οι ορθές και ισορροπημένες συνεργασίες, είναι εκείνες που θα σου δώσουν σημαντικές ευκαιρίες στον εργασιακό τομέα! Κατάλληλη ημέρα για αγορά οχήματος!


ΙΧΘΥΣ


Γενικά


Καλό μήνα! Αγαπητέ Ιχθύ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού, θα εξυπηρετήσει τους σκοπούς και τους στόχους σου, αφού θα καταφέρεις να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής, με ποικίλους τρόπους! Γνωρίζεις πια πολύ καλά τι θες από την ζωή σου και η αυτοεκτίμηση σου ενισχύεται!


Αισθηματικές Προβλέψεις


Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα σου δώσει σιγουριά και βεβαιότητα στην σχέση ή τον γάμο σου, με ποικίλους τρόπους! Αν είσαι ελεύθερος, ορισμένα πράγματα ξεκαθαρίζουν σε μία ερωτική ιστορία που ήταν ανεκπλήρωτη και επιτέλους ξέρεις που βρίσκεσαι!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Κατάλληλη ημέρα για να οργανώσεις τα οικονομικά σου! Στην καριέρα, οφείλεις να αυξήσεις τους ρυθμούς σου, άμεσα!
oroskopos.gr


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη