Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 26/4


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 26/4ΚΡΙΟΣΗ σύνοδος Σελήνης-Άρη στους Ιχθύς μπορεί να σου φέρει μια «δυνατή» μυστικιστική εμπειρία, συνάμα όμως σου εφιστά την προσοχή και σε ένα άτομο που κινείται παρασκηνιακά με σκοπό να σε βλάψει και… ίσα που προλαβαίνεις να εφαρμόσεις τα αντίμετρά σου! Επιπλέον, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από καούρες ή άλλες στομαχικές διαταραχές, γι’ αυτό πρόσεξε τι και πόσο τρως!

Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Δία σε βοηθά να εκπληρώσεις επιθυμίες και ανεξάρτητα με το ότι θα προβείς και σε κάποιες μικρές σπατάλες, το τελικό αποτέλεσμα θα σου αρέσει. Ίσως πάλι να λάβεις μια ενίσχυση σε είδος.


ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Σελήνης-Άρη στους Ιχθύς σε παραπέμπει σε δυναμικές ανακατατάξεις στο φιλικό σου περιβάλλον και ο χρόνος θα δείξει ποιος/α αξίζει τελικά να βρίσκεται δίπλα σου και ποιος/α όχι! Μέχρι να γίνει αυτό βέβαια θα υπάρξουν τόσο οι καλές στιγμές σύμπνοιας, όσο και εκείνες, όπου θα κυριαρχεί ο κακώς εννοούμενος ανταγωνισμός. Επιπλέον, είναι πιθανό να δράσεις εντός μια συλλογικότητας.

Παράλληλα, με το εξάγωνο Ερμή-Δία μπορεί να τύχεις μιας ιδιαίτερης εύνοιας ή/και να πετύχεις κάτι με τον εύκολο τρόπο. Πρόσεξε μόνον μην το παρακάνεις στο φαγητό, αφού και οι απολαύσεις έχουν τα όρια τους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Σελήνης-Άρη στους Ιχθύς σε ωθεί να εντατικοποιήσεις τους ρυθμούς σου και να επιταχύνεις τις προσπάθειές σου για να καλύψεις το χαμένο έδαφος σε μια κοινωνική ή επαγγελματική υπόθεση που σε απασχολεί.

Ωστόσο ο δρόμος σου δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα αφού αν είναι κι άλλοι στο… κόλπο, θα υπάρξουν διαφωνίες ή προστριβές, γι’ αυτό προτίμησε να δράσεις μόνος/η. Παράλληλα, βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Δία συνηγορεί στο να καλύψεις… κρυφά ανάγκες ή επιθυμίες, ίσως όμως να σου δοθούν και κάποια πράγματα, ώστε να τα χρησιμοποιήσεις για να κάνεις την δουλειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Σελήνης-Άρη στους Ιχθύς εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όχι όμως χωρίς προβλήματα, είτε τεχνικής φύσεως, είτε συμπεριφοράς. Από πλευράς σου πάντως, μπορείς να επικεντρωθείς στην εκπαίδευσή και την τεχνική κατάρτισή σου, θέτοντας σε εφαρμογή όλα αυτά που ξέρεις και μένοντας μακριά από εντάσεις, που σε «χαλάνε».

Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Δία συνηγορεί σε γνωριμίες με άτομα που… έχουν να σου δώσουν και γενικότερα στην διαμόρφωση ενός ευχάριστου παρεΐστικου κλίματος, προσφέροντας σου μια διέξοδο από τα δύσκολα. Ίσως πάλι να εξυπηρετηθείς από έναν φίλο ή μια φίλη σου.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Σελήνης-Άρη στους Ιχθύς «δείχνει» τα οικονομικά σου και δεν αποκλείεται να ξοδευτείς για πράγματα που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι, στα πλαίσια μιας καταναλωτικής «έξαρσης».

Από την άλλη πλευρά όμως, η τάση σου να ρισκάρεις, προκειμένου να αποκομίσεις ένα ευδιάκριτο κέρδος, μπορεί να στεφθεί με επιτυχία. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Δία δίνει ώθηση στα σχέδια σου, είναι μάλιστα πιθανό να βρεις στήριξη από κάποιον/α που έχει τα μέσα, είτε τα οικονομικά, είτε… άλλα! Επιπλέον, με τη βοήθεια της τύχης, μπορείς να διακριθείς ακόμη κι αν δεν έχεις τα απαραίτητα προσόντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Σελήνης-Άρη απέναντί σου φέρνει εντάσεις με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν κι είναι εύκολο από μια ασήμαντη αφορμή να γίνει παρεξήγηση με έναν δικό σου άνθρωπο ή/και συνεργάτη σου.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι ισορροπίες μπορούν να αποκατασταθούν αν δοθούν… έγκαιρα οι αμοιβαίες εξηγήσεις. Επιπλέον, μια «ευκαιριακή» συνεργασία, μπορεί να έχει άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Δία συνηγορεί σε καλές ειδήσεις και ευοίωνες επαφές και γνωριμίες, είτε δια ζώσης, είτε διαδικτυακές, ίσως μάλιστα να σου προκύψει κι ένα «άνοιγμα» στο εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ


Η σύνοδος Σελήνης-Άρη στους Ιχθύς σε ωθεί να τα κάνεις… όλα μέσα σε λίγο χρόνο. Επιπλέον βέβαια, κάποιος/α στην δουλειά σου αυθαιρετεί, με κίνδυνο να σου προκαλέσει ζημιά ακόμη κι αν έχει τις καλύτερες των προθέσεων. Δεν αποκλείεται επίσης να δοκιμαστείς από μια οξεία ενόχληση στην υγεία σου, ενώ αν έχεις κάποιο pet, προστάτεψέ το από τις κακοτοπιές.

Παράλληλα βέβαια, με το εξάγωνο Ερμή-Δία τα έσοδά σου τείνουν να αυξηθούν κι είναι πιθανό να αποκτήσεις ότι επιθυμείς. Επιπλέον, μπορεί να ανοίξει ένα… τυχερό «παράθυρο» σε ζητήματα που αφορούν στην φορολογία ή ένα δάνειο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Σελήνης-Άρη στους Ιχθύς απελευθερώνει τα «θέλω» σου κι όποιος/α διαφωνεί με αυτά μπαίνει… αυτομάτως στο στόχαστρο!

Αντί για ένωση λοιπόν, μάλλον θα σου προκύψει μια διάσπαση, σε κάθε περίπτωση ωστόσο, η «ζωντάνια» που νοιώθεις μπορεί να έχει πολλούς αποδέκτες αλλά και μια δημιουργική χροιά, ίσως μάλιστα να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Δία συνηγορεί και σε μια συμφωνία ή συνεργασία, με θετικό πρόσημο και μην «κόψεις» την τύχη σου, βάζοντας μπροστά την καχυποψία σου. Για μερικά πράγματα υπάρχει και ο εύκολος δρόμος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Σελήνης-Άρη στους Ιχθύς σε θέλει σε εγρήγορση, αφού κάποιες εξελίξεις σχετικές με το σπίτι ή την οικογένεια σου απαιτούν άμεση δράση, είτε πρόκειται για την αποκατάσταση ζημιών, είτε για αυθαιρεσίες ή διαφωνίες, που θα θέσουν σε κρίση τις σχέσεις με τους οικείους σου.

Επιπλέον όσο εύκολο είναι να «φορτσάρεις» για να γίνουν πράγματα στο χώρο σου, άλλο τόσο είναι να… χτυπήσεις! Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Δία συνηγορεί στο να ανοίξουν οι δουλειές σου και το καλό σε αυτήν την φάση είναι ότι ακόμη κι αν ασχοληθείς με πολλά, αφήνοντας τα ημιτελή, θα φανείς… τουλάχιστον τυχερός/η!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Σελήνης-Άρη στους Ιχθύς σε «τρέχει» για ποικίλα ζητήματα, αν δεν θες όμως να «βολοδέρνεις» δεξιά κι αριστερά, εκτός από κίνητρο θα πρέπει να έχεις και σχέδιο. Επιπλέον δεν θα λείψουν κι οι εντάσεις με βιαστικούς/ες ή «νταήδες».

Από την άλλη πλευρά, μπορείς να εφαρμόσεις κάποιες δικές σου «πατέντες» για να αντιμετωπιστούν τρέχοντα ζητήματα, ίσως όμως και να μπεις στην διαδικασία να μάθεις καινούρια πράγματα σε εντατικούς ρυθμούς. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Δία συνηγορεί σε μια «πολλά υποσχόμενη» γνωριμία αλλά και σε διασκεδάσεις, που για… κανέναν λόγο δεν πρέπει να χάσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Σελήνης-Άρη στους Ιχθύς σου δίνει κίνητρο για να αποκτήσεις διάφορα αγαθά, συνάμα όμως σε κάνει να μην είσαι ευχαριστημένος/η με τίποτα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τόσο την συναισθηματική, όσο και την καταναλωτική σου συμπεριφορά κι αν θες πραγματικά να μην σκορπίσεις τα χρήματά σου «στο πουθενά», τότε θα πρέπει να καλύψεις κυρίως ανάγκες του «σήμερα».

Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Δία ευνοεί τα οικογενειακά και τα περιουσιακά σου ενώ η ημέρα προσφέρεται για μισθώσεις ακινήτων και οτιδήποτε σχετικό με την οικιακή οικονομία. Ίσως πάλι να δεχθείς μια ευχάριστη επίσκεψη.

ΙΧΘΥΣ

Η σύνοδος Σελήνης-Άρη στο ζώδιό σου σε κάνει λιγότερο υπομονετικό/η με τους ανθρώπους κι αν δεν θες να αναλωθείς σε εντάσεις, είναι σκόπιμο να δράσεις μόνος/η και να επικεντρωθείς σε πραγματικά δημιουργικές ασχολίες που σε γεμίζουν και μπορούν να απορροφήσουν το ενεργειακό σου πλεόνασμα, συν το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα έχεις, μέσα σε λίγο χρόνο.

Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Δία συνηγορεί σε περισσότερες επαφές και μετακινήσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Ίσως πάλι να αποκτήσεις ένα μέσον ή να σου δοθούν οι κατάλληλες πληροφορίες για μια επένδυση που θες να κάνεις.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη