Μακελειό : Ανδρας πυροβόλησε τον κουνιάδο του, κατόπιν χτύπησε και πυροβόλησε και τον αδελφό του κουνιάδου


Ο δράστης έφθασε στη Μύκονο να δει τη σύζυγό του η οποία είχε καταφύγει στην οικογένειά της με τα παιδιά τους 
- Η παρέμβαση του αδελφού άναψε τα αίματα 
- Μετά τον πυροβολισμό ακολούθησε καταδίωξη και η σύλληψη

Περιστατικό με πυροβολισμούς καταγράφηκε στη Μύκονο. Συμπλοκή σημειώθηκε, ειδικότερα, μεταξύ Αλβανών στην περιοχή του αεροδρομίου Μυκόνου, το απόγευμα της Κυριακής.
Ανδρας αλβανικής καταγωγής πυροβόλησε ομοεθνή του δύο φορές στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά το θύμα και να διακομιστεί με ασθενοφόρο στο κέντρο Υγείας του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το κίνητρο πίσω από την απόπειρα δολοφονίας έχει να κάνει με προσωπικές διαφορές μεταξύ δύο οικογενειών. Ο δράστης είναι παντρεμένος με την αδερφή του θύματος.
Οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει εκτός ελέγχου. Ο δράστης πυροβόλησε τρεις φορές το θύμα με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραυματιστεί σοβαρά στη κοιλιακή χώρα.
Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή για να τον ακολουθήσει ο αδερφός του θύματος. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν επί του περιφερειακου δρομου με τον αδερφό του θύματος να διεμβολιζει με το Ι.Χ του το αυτοκίνητο του δράστη. Και οι δύο βγήκαν από τα οχήματα τους για να ακολουθήσει πετροπόλεμος.
Μάλιστα ο δράστης πυροβόλησε και τον αδερφό του θύματος στην προσπάθειά του να ξεφύγει. Τελικά συνελήφθη από δύο αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Ο δράστης της επίθεσης


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη