Ηλίας Γκιώνης : "Γ*&# την Ελλάδα, Γ*&# την Ελληνική οικογένεια"

Ο Ηλίας Γκιώνης μίλησε για τη δική του κακοποίηση από τον ίδιο τον πατέρα του, όπου κανείς – ούτε το κράτος – δεν ενδιαφέρθηκε. Συγκεκριμένα, ο ίδιος με αφορμή τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε πως:

«Η Ρούλα από την Πάτρα δολοφόνησε τα παιδιά της με τόσο μακάβριο τρόπο, αλλά δεν ήταν μόνη. Ήταν παρέα με τις ευλογίες του κράτους και των ανύπαρκτων ελληνικών αρχών και θεσμών.

Ο Πατέρας μου με κακοποιούσε χρόνια ολόκληρα. Με σάπιζε στο ξύλο από την ηλικία των 7 περίπου, αρκετές φορές χρησιμοποιούσε δερμάτινη ζωή, μπουνιές, κλωτσιές, λιποθυμούσα και ξυπνούσα στα αίματα όσο αυτός έτρωγε το δείπνο του στο τραπέζι και με κοιτούσε γελώντας και μου έλεγε να μην κλαίω γιατί είμαι άντρας.

Από τα 14 με ανάγκαζε να δουλεύω στις δουλειές του ....

Γ*&# την ελληνική οικογένεια που έχει την θρησκεία πιο πάνω από τους νόμους και τους θεσμούς. Βουλώστε το που γίνατε όλοι ξαφνικά καλοί γονείς και άνθρωποι, καθίστε και σκεφτείτε ποσό κακό έχετε κάνει μέσα στο σπίτι σας.

Και ή να πάτε να ομολογήσετε τα εγκλήματα σας και να σαπίσετε στην φυλακή ή να πάτε να αυτοκτονήσετε να ξεβρωμίσει ο τόπος».





ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη