"Βουτιά θανάτου" από την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

"Βουτιά θανάτου" από την γέφυρα Ρίου-Αντιρίου 
Ένας άντρας εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του στη γέφυρα Ρίου-Αντιρίου και υπάρχουν φόβοι ότι βούτηξε στη θάλασσα, με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να συνεχίζονται και το βράδυ της Πέμπτης (28.4.2022) χωρίς αποτέλεσμα.

Ο άντρας έγινε αντιληπτός σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 14:30, πάνω στη γέφυρα Ρίου-Αντιρίου, στο ρεύμα προς Αντίρριο, έχοντας βγει από το αυτοκίνητό του και έχοντας πλησιάσει την άκρη της γέφυρας. Περιπολικό της ασφάλειας της γέφυρας τον πλησίασε από το αντίθετο ρεύμα και οι άντρες του είπαν να απομακρυνθεί γιατί διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Όταν το περιπολικό απομακρύνθηκε, ο άντρας παρέμεινε στο σημείο. Όμως, στα λίγα λεπτά που έκανε το όχημα της γέφυρας να φτάσει στο Ρίο και να κάνει αναστροφή για να τον προσεγγίσει ξανά, αυτή τη φορά πλησιάζοντάς τον, ο άνδρας ήταν εξαφανισμένος, με τις υποψίες όλων να στρέφονται στο ενδεχόμενο να έκανε «βουτιά θανάτου» στη θάλασσα.

Από εκείνη την ώρα διεξάγονται έρευνες από το Λιμενικό Σώμα. Στις έρευνες συνδράμουν ιδιώτες με σκάφη, Ερυθρός Σταυρός και άλλες εθελοντικές ομάδες, χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα.
Οι υπεύθυνοι ασφαλείας της γέφυρας ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές.

Όμως, υπάρχουν αναφορές πως οι θερμικές κάμερες της γέφυρας υποδεικνύουν ότι ο άντρας, τελικά, βούτηξε στη θάλασσα και όσο περνάει η ώρα, οι έρευνες για τον εντοπισμό του γίνονται ολοένα και δυσκολότερες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη