Γρηγόρης Σαράντης - Χρυσάνθη Ντάφλα : Χωρισμός μετά από δύο χρόνια γάμου


Έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια έγγαμου βίου ο επιχειρηματίας και η γοητευτική πρώην playmate αποφάσισαν από κοινού να τραβήξουν χωριστούς δρόμους - 
Εδώ και μήνες έχουν χωρίσει, το διαζύγιο έχει δρομολογηθεί συναινετικά και το πρώην ζευγάρι εξακολουθεί να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις

Ο επιχειρηματίας Γρηγόρης Σαράντης με τη Χρυσάνθη Ντάφλα, μέχρι πρότινος ένα αγαπημένο ζευγάρι που κρατούσε πολύ χαμηλούς τόνους στον έγγαμο βίο τους. 
Αυτόν που διήρκεσε περί τα δύο χρόνια πριν οδηγηθεί σε έναν γλυκόπικρο χωρισμό, αφού αμφότεροι οι πρωταγωνιστές του διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν πλέον να πορευτούν μαζί στη ζωή.

Ετσι επέλεξαν να χωρίσουν ήσυχα, κρατώντας μόνο τις καλές στιγμές μιας σχέσης που κράτησε τέσσερα χρόνια σε πείσμα κάποιων που δεν πίστευαν ότι θα έχει διάρκεια. 

Το τέλος ενός γάμου
Ο Γρηγόρης Σαράντης είναι ένας ιδιαίτερα επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο οποίος απεχθανόταν πάντοτε τη δημόσια προβολή του, ακόμη και για αμιγώς επιχειρηματικά θέματα του οικογενειακού ομίλου, του οποίου τα ηνία κρατάει μαζί με τον αδελφό του Κυριάκο. Οντας εσωστρεφής, δεν αρέσκεται πολύ στις εξόδους και στο nightlife γενικότερα, εκτός αν πρόκειται για ένα καλό φαγητό με φίλους σε κάποιο εστιατόριο.

Η Χρυσάνθη Ντάφλα, από την άλλη, είναι σαφώς πιο εξωστρεφής ως προσωπικότητα και λόγω του μόντελινγκ έχει αποκτήσει μια άνεση στα φλας και την προβολή. Παρ՚ όλα αυτά όταν γνώρισε τον άντρα που έμελλε να σημαδέψει τη ζωή της για μια τετραετία, προσαρμόστηκε στα δικά του δεδομένα, αφού δίπλα του ένιωθε ευτυχισμένη. Κάτι που άλλαξε το 2021, όταν το ζευγάρι άρχισε σταδιακά να αποστασιοποιείται, χωρίς κάποιο προφανή λόγο και να βιώνει μια άλλη καθημερινότητα.

Εμεναν ακόμη πιο πολύ στο σπίτι τους, ενώ τα δύο παιδιά του επιχειρηματία που σπουδάζουν διέμεναν στην κατοικία του ανά διαστήματα και όσοι τον ξέρουν γνωρίζουν πόσο πολύ τα αγαπάει και πόσο χρόνο περνάει μαζί τους.

Εχοντας ένα πολύ γεμάτο καθημερινό πρόγραμμα ο Γρηγόρης Σαράντης επέστρεφε αρκετά κουρασμένος και χαλάρωνε μαζί με τη σύζυγό του βλέποντας κάποια ταινία ή κάποιο πρόγραμμα στην τηλεόραση. Κάπως έτσι η καθημερινότητά τους είχε πλέον μια μονιμότητα που είναι αρεστή κάποια στιγμή μόνο στον έναν και όχι στον άλλον, που θέλει κάτι παραπάνω. 

Πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν από κοινού να βάλουν ένα τέλος στον γάμο τους και να προχωρήσουν σε διαφορετικές διαδρομές, χωρίς καβγάδες και αντεγκλήσεις. Η διαδικασία έχει κινηθεί και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λίγο καιρό, όταν θα εκδοθεί το συναινετικό διαζύγιο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Χρυσάνθη Ντάφλα, έχει μετακομίσει από την κατοικία όπου έμενε μαζί με τον Γρηγόρη Σαράντη, σε άλλο σπίτι.

Εξακολουθούν όμως να έχουν πολύ καλές σχέσεις και γιόρτασαν το πρώτο Πάσχα τους μακριά ο ένας από τον άλλο αφού η ζωή συνεχίζεται.Με εννέα θυγατρικές στα Βαλκάνια και την Ευρώπη, εξαγωγές σε 35 χώρες του κόσμου και κέρδη που αυξάνονται κάθε χρόνο, θα πίστευε κανείς ότι ο Γρηγόρης Σαράντης θα λειτουργούσε όπως άλλοι Ελληνες ισχυροί του χρήματος.

Εντούτοις, αυτοί που τον ξέρουν πολύ καλά γνωρίζουν ότι εξακολουθεί να λειτουργεί ως γόνος μιας οικογένειας παλαιών αρχών, από αυτές που έχουν ως αρχή να μη φαίνονται και να μη «φωνάζουν» την οικονομική τους ευμάρεια. 
Κι αυτό πιθανόν έφερε την αρχή του τέλους σε μια σχέση τεσσάρων χρόνων που δεν άντεξε τελικά στη φθορά των στιγμών που περνούν και χάνονται, χωρίς πολλές φορές αυτοί που τις ζουν να το αντιλαμβάνονται.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη